ahmetaras21
80+
- Reaksiyon skoru
- 1
- Bütçe
- 20
ikisi de 15.500 TL'ye gelicek. Başka öneriniz varsa onu da yazabilirsiniz maksimum 20 ye çıkabiliyorum
miui dan çekiniyorum biraz. bir de oyunla pek işim yok kamera daha mühim benim içinPoco F5 e de bakabilirsin.
hocam 0 dan 100 e ne kadar sürede doluyor acaba denediniz mi hiçHocam anlık olarak HONOR 90 kullanıcısıyım tek bir takılma dahi görmedim. Arayüz baya baya akıcı. Sorunuz olursa cevaplamaya hazırım.
45 dakika civarında doluyor.miui dan çekiniyorum biraz. bir de oyunla pek işim yok kamera daha mühim benim için
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
hocam 0 dan 100 e ne kadar sürede doluyor acaba denediniz mi hiç
1 sene daha yeni olmasının artısı nedir ikisi de android 15 alacak diye okudum çünküBu ikisi arasından hangisi neden tercih edilir sırasıyla yazayım,
Gt2 için ilk avantaj sd888in honor90 işlemcisinden bariz güçlü olması. Oyun oynuyorsanız bu farka daha fazla göz önünde bulundurun. Ayrıca Gt2 kamerada ois varken honor90da olmaması. Gt2de stereo hoparlörler varken bu durum honor90 için söz konusu değil.
Honor90 artılarına gelelim. 1 sene daha yeni model. Ekran çözünürlüğü ve parlaklığı daha yüksek. Ekran gövde oranı daha iyi. 512gb hafıza ekstra 4gb ram ve hediye kulaklık alacaksınız.
Eşit noktalar 5g desteği, 120hz amoled ekran, hızlı şarj ve batarya kapasitesi
Tercih size kalmış hayırlı olsun.