Anakartın sitesinden mi indirdin ses sürücüsünü?Realtek Audio Console gözükmüyor. B450m S2H Kullanıyorum bir sıkıntı oldu. Silip yeniden yükledim daha da kavuşamadık.
evet gigabyteın kendi sitesindenAnakartın sitesinden mi indirdin ses sürücüsünü?
şimdi ekran kartı güncellemesini kontrol ederken farkettim amd de güncelleme gözükmüyor bir hata oluşmuş. bununla alakalı olabilir miAnakartın sitesinden mi indirdin ses sürücüsünü?
evet gigabyteın kendi sitesinden
Mesaj otomatik birleştirildi:
şimdi ekran kartı güncellemesini kontrol ederken farkettim amd de güncelleme gözükmüyor bir hata oluşmuş. bununla alakalı olabilir mi
teşekkür ederim audio console geldi hazır sizi bulmuşken amd güncelleme hatasını nasıl düzeltebilirimBuradan denesene bi yüklü değilse yükle. Eğer yüklüyse aç bakalım ne olacak.Realtek Audio Control - Windows’ta ücretsiz indir ve yükle | Microsoft Store
"Realtek Audio Control", Realtek Audio Codec ile en iyi ses deneyimini sağlar. Bu Uygulamada ses aygıtı efektlerini ve tüm ses aygıtı ayarlarını yapabilirsiniz.apps.microsoft.com
İşe yaramazsa ddu ile güvenli modda ses sürücüsünü kaldır daha sonra bu linkten indirip geri yükle. https://download.gigabyte.com/FileL...9373.1.zip?v=b854eb706c3857f6aaa0f750d421606c
Tam olarak ne hatası alıyorsunuz detaylandırabilir misiniz?teşekkür ederim audio console geldi hazır sizi bulmuşken amd güncelleme hatasını nasıl düzeltebilirim
Normalde attığım yerde güncelleme kısmı çıkardı. Ama bir problemden ötürü artık gözükmüyorTam olarak ne hatası alıyorsunuz detaylandırabilir misiniz?
Sürücüyü elle kur belki gelir hocam. "Ekran kartı modeli" driver yazarak bulabilirsinNormalde attığım yerde güncelleme kısmı çıkardı. Ama bir problemden ötürü artık gözükmüyor