Realtek Driver Sildim Kuramıyorum ?

Reaksiyon skoru
27
Merhabalar arkadaşlar Realtek yazılımını kaldırdım ve b450mh anakartıma en güncel driver i yükledim lakin, önüme çok dosya çıktı ve ne yapacağımı bilmiyorum yardım edermisiniz

Ekler

• Screenshot_24.png
    Screenshot_24.png
    49.6 KB · Hit: 48
  • Screenshot_27.png
    Screenshot_27.png
    156 KB · Hit: 52
anakart marka model yazarmısın?

Merhabalar arkadaşlar Realtek yazılımını kaldırdım ve b450mh anakartıma en güncel driver i yükledim lakin, önüme çok dosya çıktı ve ne yapacağımı bilmiyorum yardım edermisiniz
Klasörü çıkartın ve sonrasında aygıt yöneticisinden High Definition Ses Aygıtı'na sağ tık yapıp sürücü güncellemeye basın. 2.seçeneği seçin ve sonrasında çıkarttığınız klasörü seçip ileri deyip yükleyin. İsterseniz TeamViewer üzerinden yardımcı olabilirim.

asagida setup.exe var

Klasörü çıkartın ve sonrasında aygıt yöneticisinden High Definition Ses Aygıtı'na sağ tık yapıp sürücü güncellemeye basın. 2.seçeneği seçin ve sonrasında çıkarttığınız klasörü seçip ileri deyip yükleyin. İsterseniz TeamViewer üzerinden yardımcı olabilirim.
Dostum iyi gunler bende realtek de bi sorun yaşıyorum kasayi yeni aldım ön jak girisleri okumuyor aktif etmek için ugrastim ama realtek driwer ı açamadim yardimci olurmusun

Geri