Neler Yeni

Realtek Ses Yöneticisi Usb Kulaklığımı Algılamıyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Tugay Günezer
Arkadaşlar merhaba. Rampage X titan USB girişli kulaklık kullanıyorum. Bilgisayarıma taktığım zaman Realtek sekmesi açılır ve bana hoparlör mü veya mikrofon mu taktığımı sorardı. Kulaklığımı bilgisayar kasamın ön veya arka panel fark etmeksizin usb kulaklığımı taktığımda burada kulaklığımı eskisi gibi göremiyorum. Bilgisayarımı temiz sıfırlama yapmama rağmen hala sorun devam ediyor. Realtek'in güncel olup olmaması da bir şey fark ettirmedi.. Çok iyi olan mikrofon, burada gözükmediğinden beri kötü ses veriyor. Son olarak da mikrofon kayıt seviyesi kendi kendine 100'e çıkıyor birçok başlık gördüm ama bir çözüm bulamadım.

Ekler

• Adsız.png
    Adsız.png
    554.2 KB · Hit: 123

terebayt

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,518
İsim
Abdullah Furkan Coşgun
Önceden çalışıyor muydu?

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Tugay Günezer
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Evet daha önce bilgisayarımdaki herhangi bir usb girişe taktığımda burda kulaklığım çıkıyordu.Bilgisayarımda bir güncelleme veya değişiklik olmamasına rağmen artık çıkmıyor. Format, güncelleme denedim çıkmıyor. Jak girişine başka bir kulaklık veya hoparlör takarsam ne taktığımı soruyor burada gözüküyor. eklediğim görsel de jak girisine bir şey taktıgımda cıkan kutucuk. bu kutucuk kulaklıgımı takınca da çıkardı. arkada da hoparlor sımgesının yanında kulaklık simgesi olurdu.kulaklıgın ses seviyesi ve kayıt seviyesi ayarlanabılırdı.

Ekler

• ads.png
    ads.png
    208.8 KB · Hit: 109

crazyreign

80+ Titanium
En İyi Cevap
80
Dahası  
Reaksiyon skoru
38,613
İsim
Hayalet
İlgilendiği Kategoriler
fotoşop
İyi de sen USB ile bağlıyormuşsun kulaklığını. Realtek ses sürücüsü senin anakartın jacklarına bir şey takıp takmadığını anlar, USB'yi anlayamaz.

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Tugay Günezer
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
İyi de sen USB ile bağlıyormuşsun kulaklığını. Realtek ses sürücüsü senin anakartın jacklarına bir şey takıp takmadığını anlar, USB'yi anlayamaz.
Bu dediğini bir kaç yerde gördüm fakat pek bu konulara hakim olmadığım için fikrim yoktu. benim anlamadığım daha önce nasıl algılıyor ve menüsünde görebiliyordum. Bir yandan mikrofon ses kalitesi nasıl çok kötü hale geldi ona da anlam veremiyorum fiziksel veya yazılımsal bir problem değişiklik olmadı çünkü.

crazyreign

80+ Titanium
En İyi Cevap
80
Dahası  
Reaksiyon skoru
38,613
İsim
Hayalet
İlgilendiği Kategoriler
fotoşop
Bu dediğini bir kaç yerde gördüm fakat pek bu konulara hakim olmadığım için fikrim yoktu. benim anlamadığım daha önce nasıl algılıyor ve menüsünde görebiliyordum. Bir yandan mikrofon ses kalitesi nasıl çok kötü hale geldi ona da anlam veremiyorum fiziksel veya yazılımsal bir problem değişiklik olmadı çünkü.
USB'li olmayan bir kulaklık takarsan yazılım görür zaten. Çok kafana takma bunu, kullan geç :D.

Top Bottom