Neler Yeni

Yardım Realtek USBli kulaklığı görmüyor

Efe2131

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
35
İsim
Efe
Arkadaşlar HAVİT H2002P model kulaklığım var mikrofon bilgisayar içindeki video müzik v.b sesleri alıyor konuştuğum kişiye karşı tarafa yansıtıyor bende realtek indirip gürültü engellmeyi aktif etmek istiyorum fakat kulaklık USB girişli olduğu için program görmüyor jak girişi istiyor gibi nasıl çözebilirim

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
68,884
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları ve İnternet Servis Sağlayıcıları
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz
Görmez, USB kulaklıkların kendi ses kartı var çünkü. Realtek senin anakartının dahili ses kartı. Jak harici müdahale edemez.

Efe2131

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
35
İsim
Efe
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Görmez, USB kulaklıkların kendi ses kartı var çünkü. Realtek senin anakartının dahili ses kartı. Jak harici müdahale edemez.
sağolun hocam peki bu mikrofondan konuşurken karşı tarafa bilgisayardan ses sekiyor onu nasıl çözebilirim

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
68,884
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları ve İnternet Servis Sağlayıcıları
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz
sağolun hocam peki bu mikrofondan konuşurken karşı tarafa bilgisayardan ses sekiyor onu nasıl çözebilirim
O normalde 3.5MM jaklı kulaklıklarda olurdu, onun da Realtek'de ayarı olur büyük ölçüde çözüyordu. Ama USB kulaklıkta nasıl olur bilmiyorum :/

Efe2131

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
35
İsim
Efe
Sorunu hâlâ çözemedim yardım edebilecek varmı

bSaiR

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Sabri Arda Güncü
aynı model kulaklıkta aynı durumu yaşıyorum maalesef Lethal Company oynarken arkadaşlarım sesimin sektiğini söyledi önceden böyle bir durum yoktu sonra diğer oyunlarda da sesimin sektiğini öğrendim ve ne zaman başladığını hatırlamıyorum ama önceden böyle bir şey olmuyordu

Efe2131

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
35
İsim
Efe
aynı model kulaklıkta aynı durumu yaşıyorum maalesef Lethal Company oynarken arkadaşlarım sesimin sektiğini söyledi önceden böyle bir durum yoktu sonra diğer oyunlarda da sesimin sektiğini öğrendim ve ne zaman başladığını hatırlamıyorum ama önceden böyle bir şey olmuyordu
Aynısı birebir bende de oluyor kulaklığın ses kalitesi ya da mikrofon kalitesine lafım yok çok iyi fakat bu ses sekme olayı can sıkıyor kulaklık USB girişli olduğu için realtek ayarları ile de oynayamiyorum çözüm daha bulmuş değilim

Top Bottom