Neler Yeni

Reballing ömrü ne kadar olur?

Liesei

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
53
İsim
Mustafa Yaprak
Ekran kartım bir gün bozuk görüntü vermeye başladı uzun uğraşlar sonucu sorunun GPU da olduğunu anladım çünkü OCCT üzerinden 3 GB RAM'imi Full zorladım bir sorun olmadı sıra GPU zorlamaya gelince 1 saniye sonra sistem yeniden kapandı bu yüzden sorunun GPU da olduğunu düşünüyorum. Kartım R9 280 YouTube'den bir tamirci buldum çok az kötü yorum vardı. Reballing yaptırsam kartın ömrü ne kadar olur? Ve yaptırmak zorundayım çünkü bu piyasada yeni bir ekran kartı maalesef alamam.

Avolay

80+ Gold
Hiç randıman vermeyen çipler, özellikle 9042 çekirdeği yan duran, bugüne kadar hiç kimse o çip görüntü kestikten sonra reball işlemi ile uzun ömür alamamıştır maximum 2 ay, o yüzden bütün firmalar 9042 çipin yenilenmişini getirmeyi bıraktı. 3000-2000-3008 gibi çipler az ömürlü reball ile gidebiliyor, özellikle 0028 ...

Doğruluğu hakkında fikrim yok, kaynak olarak attım.

Sensei123

80+ Bronze
Ekran kartım bir gün bozuk görüntü vermeye başladı uzun uğraşlar sonucu sorunun GPU da olduğunu anladım çünkü OCCT üzerinden 3 GB RAM'imi Full zorladım bir sorun olmadı sıra GPU zorlamaya gelince 1 saniye sonra sistem yeniden kapandı bu yüzden sorunun GPU da olduğunu düşünüyorum. Kartım R9 280 YouTube'den bir tamirci buldum çok az kötü yorum vardı. Reballing yaptırsam kartın ömrü ne kadar olur? Ve yaptırmak zorundayım çünkü bu piyasada yeni bir ekran kartı maalesef alamam.
Hiç belli olmaz 1 ayda gidebilir baya da gidebilir

Top Bottom