🔥İndirim Rebelx Basic Oyuncu Koltuğu Kırmızı 2.499 TL

Uc uc tık hızı kuponla biraz daha uyguna alabilirsiniz
beleş olsa alınmaz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

çektikleri fotodaki koltukta bile şekil şemal hayır yok buna verene kadar ofis koltuğu alınır

birde bunların altı sunta kollara asılıp kendimi geri çekeyim desen kiloluysan da kırarsın anında kolu

Niye alınmasın? Gayet güzel ürün
marka senin falan mı bu mu? güzel beş para etmez koltuk :D

birde bunların altı sunta kollara asılıp kendimi geri çekeyim desen kiloluysan da kırarsın anında kolu

marka senin falan mı bu mu? güzel beş para etmez koltuk :D
Aynen benim markam! Herşeye on yargılı olmayın birkere fiyatına göre yorumlar gayet olumlu kimse zaten üst düzey bir şey beklemiyor üründen.

Knk bunun kol dayama yeri yamuk sanki..
diyorum ya beş para etmez knk benzerini ihtiyacımı görsün diye aldım altı sunta kola asıldım çatırdadı ikinci ele sattım geçtim hemen iş bile görmez

Aynen benim markam! Herşeye on yargılı olmayın birkere fiyatına göre yorumlar gayet olumlu kimse zaten üst düzey bir şey beklemiyor üründen.
fiyatına göre git ofis koltuğu al daha iyi
örneğin

05/04/2025
Ben bir kac ay once almistim bu urunden.3 gun once koltugun oturma kismi kirildi.Firma gercekten ürününün arkasinda duru...

bir yorum. dediğim gibi dandik, bunlarla mı uğraşsın alan kişi saçma sapan

Ben olsam asla almam düşük bütçede böyle koltukları.

bir yorum daha ''Koltuk güzel ama hidrolik sistemi hatalı yada hava kaçırıyor çünkü oturduğum da aşağı çöküyor''
paranla rezil olmak istiyorsan alınacak bir koltuk iyi olan yorumlarda 10 yaşında çocuğuna alıp çocuğu iyi dediği için 5 yıldız atan insanlar

bir yorum daha akşama kadar atabiliri myorumlarını :D

''Aldığım günden beri sıkıntı yaşıyorum oturduğunda vidaları gevşiyor. Eğri oturuyorsun. Pilastik sandalye daha konforlu. ...''

Memnun edeni yüksek bütçede dahi tek tük bulunan bir kategoride 'ucuz etin yahnisi' durumu.

Lan bu ne sakjgdjklfdjklsjklsdfghklj spastik gibi duruyor djksfgjkdfkjldfg

13. Kuralın ihlali olacak ama "çöp" demekten başka ne denilebilir? Plastik sandalye daha iyi.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,156,802
Üyeler
183,787
Son üye
salvira
Geri