herhangi bir pc ile min 8gb flasha windows atın ssdde işletim sistemi yokSelamlar. Ssd ve ekran kartını değiştirdim böyle bişey çıktı ne yapmam lazım Alıntıyı görüntüle
yeniden başlatım işletim sistemi yüklü olan d,sk ,le başlatmanızı istiyor veya format diski takın diyor diskinizde işletim sistemi yoksa olur veya diskinizi sistem görmüyorSelamlar. Ssd ve ekran kartını değiştirdim böyle bişey çıktı ne yapmam lazım Alıntıyı görüntüle
Hocam diskte işletim sistemi yok. Nasıl yapacağız işletim sistemini nasıl aktaracağımyeniden başlatım işletim sistemi yüklü olan d,sk ,le başlatmanızı istiyor veya format diski takın diyor diskinizde işletim sistemi yoksa olur veya diskinizi sistem görmüyor
Hocam evet ssd de işletim sistemi yok nasıl yapacağım onuherhangi bir pc ile min 8gb flasha windows atın ssdde işletim sistemi yok
Nasıl kuracağım hocam içineSSD değiştirdiysen işletim sistemi kuracaksın tabii ki.
aktarmak sorun yaratabilir en iyisi temiz kurulum 8gb flash belleğe rufus ile windwos isosu yazdırman gerekli arkadaşın veya komuşunuzda bilgisayar varsa max 10dk de falan halledebilirissniz format diskini hazılmaka içinHocam diskte işletim sistemi yok. Nasıl yapacağız işletim sistemini nasıl aktaracağım
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hocam evet ssd de işletim sistemi yok nasıl yapacağım onu
Nasıl kuracağım hocam içine
Hocam diskte işletim sistemi yok. Nasıl yapacağız işletim sistemini nasıl aktaracağım
Hocam evet ssd de işletim sistemi yok nasıl yapacağım onu
Nasıl kuracağım hocam içine