Reboot And Select Proper Boot Device Hatası

melihhd

80+
Reaksiyon skoru
3
Arkadaşlar lütfen yardım edin ya, sorun dun gece başladı bilgisayarı kapatmak için başlata tıklamıştım pc dondu reset attım açılırken bu hatayı aldım. Kasanın içini temizledim, ssd kablolarını çıkartıp taktım hala aynı yardımcı olun lütfen, teşekkürler.

Ekler

• PhotoPictureResizer_20201207_132509.jpg
    PhotoPictureResizer_20201207_132509.jpg
    862.2 KB · Hit: 42
Arkadaşlar lütfen yardım edin ya, sorun dun gece başladı bilgisayarı kapatmak için başlata tıklamıştım PC dondu reset attım açılırken bu hatayı aldım. Kasanın içini temizledim, ssd kablolarını çıkartıp taktım hala aynı yardımcı olun lütfen, teşekkürler.
Ssd nedir? Windows yüklü değilmi?

Windowsun kurulu olduğu ssd/hdd seçili olduğundan emin misin?

Arkadaşlar lütfen yardım edin ya, sorun dun gece başladı bilgisayarı kapatmak için başlata tıklamıştım PC dondu reset attım açılırken bu hatayı aldım. Kasanın içini temizledim, ssd kablolarını çıkartıp taktım hala aynı yardımcı olun lütfen, teşekkürler.
Bios ayarlarınızı defaults yapın birdaha deneyin

Wd green 240gb, win 10 yüklü.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Evet 1. Boot option ssd
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Onu hangi sekmeden yapicam
Pcyi kapat bios pilini çıkart 1 dk felan çıkar bekle geri tak (bütün ayarlar sıfırlanır) ssdnin sata1 girişine takılı olduğundan emin olunuzu

Kankaa ya format atmayı denedim şu ekranda kalıyor, gelmiyo win 10 yükleme ekranı
Tamam şimdi şöyle yapıyoruz ssd ve hard diskini çıkart kablolarini anakarta bağladığımız sata kablolarini daha sonra bios pilini çekip 1 dk bekliyoruz, ondan sonra ssdnin sata kablosunu sata 1 kısmına takıyoruz, anakartınızın usb spotlarından birine takarak işlemi başlatin

Geri