Recep Baltaş yazım hatası

Bizde hızlı yazdına yanlış yazınca uyarı veya ban iyiyoruz. Haksızlık var yalnız.
Alıntıyı görüntüle
Bize diyenlere bak :)

Amacım tarışma başlatmak değil asla.

oranın yöneticileri kafayı yemiş ben oraya bulaşmayim yanlışlıkla nokta koymadım diye uyarı aldım knk orayı takma orada herkes tdk ha unutmadan
technopat site adminleri takıntılı mı?

bunu yazmasının sebebi ceza almaması herhalde technopat öyle saçma ve ***** bir siteki en ufak yazım hatalarında ceza kesiyor puan kırıyor hatta bazen hesap kısıtlanıyor mıy mıy yazı hatası yapmışınız size puan kırıyoruz

Bir seferinde Technopat Sosyal'de doğru yazmama rağmen ban yemiştim.

Hepsi yapıyor ilk değil.Bunu üyeler uyarıp düzenliyorlar.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bu çocuk bizle dalga geçiyordu. qeeqeqrqrrqrqrqrqrqrqeeeeeqeqeqe
Bu mesaj goruorsa slm.Blrek apıom.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

O forumu hiç sevemedim.Geçende 9000 tl 2060s fazla mı diye sordum.1650s mi beklerdin?dedi.Üyeler çok ters.Bu arkadaş ta eski.Gereksiz bir önyargıları ve kinleri var.

Son düzenleme:
Aynen. Rampage klavye alınır mı diye soruyorsun. Diyorlar ki alınmaz moruq neden diyosun kalıyorlar.

Boş bir post. Herkes hata yapabilir. Ayrıca artık öyle küçük hatalara ban atmak yerine düzenleyip geçiyorlar. Uyarı bile vermiyorlar. Cidden konu açmak için konu açıyorsunuz. Ayrıca bu forumdaki yazım yanlışlarını ordakilerle karşılaştırınca aradaki dağlar kadar fark gözle görülüyor. Burdaki kitle yanlışlıkla yazmayı bırak, yanlış yazmak için yanlış yazıyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,197,929
Üyeler
190,299
Son üye
UTUK
Geri