İslam ile yönetilen bir ülke demedim Müslüman bir ülke dedim. Yani çoğunluğun müslüman olduğu bir ülke.Üzücü bir haber aslında, çünkü doğruları konuşuyordu. 12 yıllık birini kovmak biraz saçma görünüyor. Umarım kendi yolunda güzel bir marka kurar; merakla bekliyoruz.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Maalesef, Müslüman bir ülkede yaşamıyoruz. Tamamen laik bir ülkeyiz, yani ülkemizde laik yönetim şekli olduğu için, Müslüman ülke olarak sayılmıyor.
Öyle bir şeu değil. Sistem ortaklık gibi düşün ortakların birisi herkese zarar veriyorsa oy ile onu kovarlar.Olum adam Technopatın sahibi, birisi seni kendi evinden kovabilir mi? Baktılar sponsorluklar gidiyor Ali devreye gir, recep sus diyip devam etmişler.
Recep, Technopat'ın sahibi değil; aslında sahibi Muhammet Berker Güngör'dür.Olum adam Technopatın sahibi, birisi seni kendi evinden kovabilir mi? Baktılar sponsorluklar gidiyor Ali devreye gir, recep sus diyip devam etmişler.
Bu sadisti hiç sevememiştim. Nedeni belli oldu. Sıra kime gelecek görecek..Moktaş
Olum adam Technopatın sahibi, birisi seni kendi evinden kovabilir mi? Baktılar sponsorluklar gidiyor Ali devreye gir, recep sus diyip devam etmişler.
Technopat'ın sahibi Level dergisi kurucusu ve yazarı aynı zamanda Ali Güngör'ün abisi Berker Güngör.Öyle bir şeu değil. Sistem ortaklık gibi düşün ortakların birisi herkese zarar veriyorsa oy ile onu kovarlar.
Adamın küfretmediği tek kesim Yahudiler ve fetöcüler. Müslümanlara yapılan tüm soykırımlarda, soykırımcının tarafını tutuyor. Uygur Türklerinde Çin'in tarafını, Filistin'de İsrail'in tarafını... Az bile yaptılar. Bu olaylar unutulmaz, Recep Baltaş ile iş yapan her firma boykot edilecektir.Bitirdiler adamı, bence tek yanlışı fazla saldırganca davranmasıydı yoksa başka bir yanlışı olduğunu düşünmüyorum.
Evet öğreniyorsun "Çoğunluğun müslüman olduğu bir ülke" yani laik bir devlet herkes inancını istediği gibi yaşayabilir. Ama siz bunu bilerek algılayamayıp insanlara müslümanlığı ZORLA dayatıyorsunuz. Müslüman olmayan bir Türk'e de sanki Türk olması için müslüman olması gerekiyormuş gibi muamele çekiyorsunuz.İslam ile yönetilen bir ülke demedim Müslüman bir ülke dedim. Yani çoğunluğun müslüman olduğu bir ülke.