Recep Baltaş'ın artık Linux kullanmaya çalışması.

xxxZAURxxx

80+ Silver
Reaksiyon skoru
3,980
Adamı ben çok katı Windows'çu gibi biliyordum. Microslop bile reklamlarla adamı delirtti sonunda :D

Bu günün geleceğini geçmişte bana söyleselerdi o adama gülüp geçerdim.

Hayret bu olayları araştırırken Linus Tech tips teknoloji kanalıda Linuxa geçtiğini açıkladığını gördüm. Eninde sonunda donanımları daha da fazla zorlamanın sonuçlarına katlanıcaktı Microslop. Nokia gibi tarihin tozlu sayfalarına karışır diye düşünüyorum.

Karışsın da artık rahat görelim bir işletim sistemini yıllardır düzeltemediler

Karışsın da artık rahat görelim bir işletim sistemini yıllardır düzeltemediler
Güncellemelerle düzeltiyorlar ya :D sjshdhsjdh

O değilde discortta kullanıcılara kelime yasağı getirdikleri de ayrı komik. Adamlar Microslop diye diye koskoca firmanın adını değiştirticekler. :D

Linux tarafı problemleriyle senin uğraştığın bir macOS'dir aslında. Linux kullanmak da güzel ama çoğu zaman beni delirttiği için hep windowsa dönmüşümdür yani

Linux tarafı problemleriyle senin uğraştığın bir macOS'dir aslında. Linux kullanmak da güzel ama çoğu zaman beni delirttiği için hep windowsa dönmüşümdür yani
Aslında linux tam benlik kurcalamak için ama böyle uzun süre hatasız gidecek bir rom yok doğru düzgün sanırım CachyOs Mint falan vardı onlar da yine sorun çıkarıyordu yoksa linux çok iyi altyapı

Aynen Mac os le altyapı görünürlüğü açısından klasörlerin mantığı açısından arasında fark yok gibi neredeyse.

Apple cı arkadaşlarımız saldırır şimdi ama bi kere Linux kullanırlarsa anlarlar bence.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Recep baltaş geçmişse tamamdir microsoft batar!
Recep abimiz onca zaman Balistik füzeleri depolamıştı. Bu savaş bir yerden patlak vermeliydi :D

Adamı ben çok katı Windows'çu gibi biliyordum. Microslop bile reklamlarla adamı delirtti sonunda :D

Hayret bu olayları araştırırken Linus Tech tips teknoloji kanalıda Linuxa geçtiğini açıkladığını gördüm. Eninde sonunda donanımları daha da fazla zorlamanın sonuçlarına katlanıcaktı Microslop. Nokia gibi tarihin tozlu sayfalarına karışır diye düşünüyorum.
microsoft mu diyorsunuz dşlfkghşadh

Aslında linux tam benlik kurcalamak için ama böyle uzun süre hatasız gidecek bir rom yok doğru düzgün sanırım CachyOs Mint falan vardı onlar da yine sorun çıkarıyordu yoksa linux çok iyi altyapı
Sorun neye göre kime göre çıkarıyor?
Mesela bir basit kullanıcı olarak diyorum benim için hiç bir sorunu yok.

Ama Recep kardeşimiz Linuxu bir windows kadar derinlemesine işlevsel kullanmak istediği için sorunlarla karşılaşıyor. Linux mint videosunda yaşadığı sorunlar gibi.

Çoğu kullanıcı onun linuxta yaptığı şeyleri yapmaya hevesli olmadığı için sıfır sıkıntı ile yoluna devam ediyor. Çözümü var tabii ki ama biraz engebelli yollardan.

Dağıtımdan dağıtıma değişiyor bu durum.

Recep baltaşın artık etrafı mı ekibi mi çok cahil Linux konusunda adam scroll tuşunu kullanamadı diye hepsi laf ediyor halbuki ayarı varı. video sırf etkileşim için çaktırmadan sallamaya çalışarak çekilmiş.

Hocam cs faceit girmesem windows un yüzüne bile bakmam linux o kadar akıcı ki resmen tanrı oluyosun her şey senin elinde her şey 0 bloat 0 resmen bütün hayatın boyunca ayaktaymışsın ve oturmuşsun gibi hissediyosun her şey aşırı hızlı

Recep baltaşın artık etrafı mı ekibi mi çok cahil Linux konusunda adam scroll tuşunu kullanamadı diye hepsi laf ediyor halbuki ayarı varı. video sırf etkileşim için çaktırmadan sallamaya çalışarak çekilmiş.
Şimdi de Fedorayı deniyor. Video gelicek diye söyledi.

Aynen Mac os le altyapı görünürlüğü açısından klasörlerin mantığı açısından arasında fark yok gibi neredeyse.

Apple cı arkadaşlarımız saldırır şimdi ama bi kere Linux kullanırlarsa anlarlar bence.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Recep abimiz onca zaman Balistik füzeleri depolamıştı. Bu savaş bir yerden patlak vermeliydi :D
MacOS Linux'in çekirdeği olan UNIX kullanıyor. Zaten kernel seviyesinde aynılar. Microsoftun ama farklı.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,199,842
Üyeler
190,651
Son üye
grandem
Geri