Messinin kramponu
80+ Bronze
Deathmatch’den recoil kasası düşürdüm. Şu anki değeri 45. Kaç liraya satılmalı?
Hocam bir mail geldi oltalama mı?44.99 ben oyle yapiyorum
Steam tarafından gönderilen onay bu galiba 20 TL ve üstü itemler için mail e onay gönderiyordu kabul etmezsen pazara çıkmazHocam bir mail geldi oltalama mı?Alıntıyı görüntüle
Kabul ediyorum fakat cevap vermiyor.Steam tarafından gönderilen onay bu galiba 20 TL ve üstü itemler için mail e onay gönderiyordu kabul etmezsen pazara çıkmaz
44 den koyDeathmatch’den recoil kasası düşürdüm. Şu anki değeri 45. Kaç liraya satılmalı?
Sabırım oltalama uygulamadan kabul etmen gerekiyorHocam bir mail geldi oltalama mı?Alıntıyı görüntüle
hemen sat fiyatı düşüyorDeathmatch’den recoil kasası düşürdüm. Şu anki değeri 45. Kaç liraya satılmalı?
Hocam telefona steam indirdiğim için 7 gün satış yapamıyorumhemen sat fiyatı düşüyor
[email protected]
bildiğim kadarıyla evet steamindi ama o kasa yeni çıktığı için pahalı ben 90tlye satmıştım 7 güne epey fiyatı düşecektirHocam telefona steam indirdiğim için 7 gün satış yapamıyorumBirde bir aorum olacak. Bu e-posta güvenli midir?
[email protected]
Aslında güze olurdu. Hocam link steam markete yönlendiriyor. Biliyorum orası güvenilir fakat başka bir link oraya yönlendiriyorsa oraya yönlendiren linkten vürüs bulaşır mı?son zamanlarda baya cs oynayan gördüm acaba forum için bi cs sunucusu mu açsak
SanmiyorumAslında güze olurdu. Hocam link steam markete yönlendiriyor. Biliyorum orası güvenilir fakat başka bir link oraya yönlendiriyorsa oraya yönlendiren linkten vürüs bulaşır mı?