Zorbey1998
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 188
uygun fiyatta bütçe belirtmeyeceğim ancak alınabilecek en ucuzları söylerseniz hoş olur.
Red ve blue switch arasında hem ses hem hissiyat anlamında çok fark var. Önce switche karar verirsen öneri sallarız tabii kiuygun fiyatta bütçe belirtmeyeceğim ancak alınabilecek en ucuzları söylerseniz hoş olur.
Aslında dediğim gibi white veya brown isteyebilirdim red veya blue istiyorum fark etmez ikisini de kullandım ve memnunum.Red ve blue switch arasında hem ses hem hissiyat anlamında çok fark var. Önce switche karar verirsen öneri sallarız tabii ki
doğrudur dostumblue haric bana mekanik tadi vermiyo
yani kendimi anlatamamış olabilirim özür dilerim. evet fiyat olarak ucuz olsun istiyorum ama rahat 2 yıl gidecek sağlam bir klavye istiyorum yani çin işi markalardan kaçınmaya çalışıyorum diyelimRampage ve Gamepower bakmanı tavsiye ederim o zaman madem ucuz olsun istiyorsun. Çok fazla model var senin isteklerin doğrultusunda seçim yapman gerekecek...
gamebooster çok da güvenemiyorum dostum ama önerin için çok teşekkürler adamsın.![]()
GameBooster GB-GM10B Türkçe TKL Blue Switch RGB Mekanik Gaming Klavye | ITOPYA
GameBooster GB-GM10B Türkçe TKL Blue Switch RGB Mekanik Gaming Klavye En iyi fiyat seçenekleri ile GB-GM10B ITOPYA'dawww.itopya.com
Daha iyisi mutlaka vardır. Klavye konusunda çok bir bilgim yok ama arkadaşım kullanıyor diye öneriyorum.