Neler Yeni

Red box mı Süper box mı tavsiyeniz hangisi

Hiphopjohnny

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
933
İsim
Abdulkadir
Ben yayın falan yapıyorum ara sıra ama upload hızım düşük bunun için red box mı Süper box mı almam daha mantıklı olur yaşadığım bölgede fiber altyapı yok malesef

Oneomous

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,484
İsim
Adem
Ben yayın falan yapıyorum ara sıra ama upload hızım düşük bunun için red box mı Süper box mı almam daha mantıklı olur yaşadığım bölgede fiber altyapı yok malesef
Altyapın vdsl destekliyorsa eğer 6mbpslik upload yetecektir.

ayberkd50

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,075
İsim
Ayberk dik
İlgilendiği Kategoriler
Motorlu motorsuz araçlar, telefon(mobil cihazlar), bilgisayar
Instagram
ayberkd50
Onları bilmiyorum ama bizde türk telekom var download 40 upload 7

Hiphopjohnny

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
933
İsim
Abdulkadir
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Yılan Serdar 3T

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Redbox kullanıyorum. 15 Mbps sınırsız olanı var ve şuan kullanıyorum. Kurulum dışı adrese yaptırıp eve getirdik adresimiz gözükmüyordu. Bu arada her adrese gelmiyor çekmez diye bazı adreslere Kurulum yapmıyorlar. Şuan Ethernet kablomda sorun var Upload 0 Mbps çıkıyor ama Wİ-Fİ ile 7 Mbps Upload alıyorum. 17 Mbps Download alıyorum.
Superbox önermem şikayeti bol. Üstüne üstlük daha pahalı. 15 gün içinde iade hakkınız var sözleşmede yazar beğenmezseniz iade edin. Ben beğendim etmedim.

Hiphopjohnny

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
933
İsim
Abdulkadir
Redbox kullanıyorum. 15 Mbps sınırsız olanı var ve şuan kullanıyorum. Kurulum dışı adrese yaptırıp eve getirdik adresimiz gözükmüyordu. Bu arada her adrese gelmiyor çekmez diye bazı adreslere Kurulum yapmıyorlar. Şuan Ethernet kablomda sorun var Upload 0 Mbps çıkıyor ama Wİ-Fİ ile 7 Mbps Upload alıyorum. 17 Mbps Download alıyorum.
Knka Vodafone hat kullanıyorum ve telefonda bile 17-18 uploadı gördüğüm oluyor minimum 10 evde Vodafone çekiyor sıkıntı yok o konuda
Mesaj otomatik birleştirildi:

Türknet millenicomdan bakabilirsin.
Teşekkür ederim hocam

Yılan Serdar 3T

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Knka Vodafone hat kullanıyorum ve telefonda bile 17-18 uploadı gördüğüm oluyor minimum 10 evde Vodafone çekiyor sıkıntı yok o konuda
O zaman Red Box alın geçin. Bizde de öyle. En kötü iade edersiniz ne olacak? Bu arada 2 günde kurulumunu yapıp verdiler. Pazartesi bayii'ye gittik çarşamba günü kurdular. Bu arada bize saat akşam 18:00 18:30 civarlarında geldiler.

Hiphopjohnny

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
933
İsim
Abdulkadir
O zaman Red Box alın geçin. Bizde de öyle. En kötü iade edersiniz ne olacak? Bu arada 2 günde kurulumunu yapıp verdiler. Pazartesi bayii'ye gittik çarşamba günü kurdular. Bu arada bize saat akşam 18:00 18:30 civarlarında geldiler.
Eyvallah knki dikkate alacağım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,017,204
Üyeler
161,252
Son üye
amelik22
Top Bottom