Red Dead Online hakkında kafamı kurcalayanlar

YavuzZX

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
274
Epic gamesteki yeni kupon sayesinde mafia definitive editon ile birlikte toplam 70tlye alabiliyorum. Mafia tamam uzun süredir oynamak istiyorum ama red dead online ile ilgili bilgim çok az. hikaye modunu 3 kere bitirip aşık oldum rdr2'ye ama red dead online konusunda kararsızım bazı insanlar beğenmediklerini söylemiş benimse aklıma takılan sorular var

1)Story mode gibi kamp yerlerimiz oluyor mu? : çete kurulduğunu biliyorum ama çete üyeleri için özel bir kamp alanımız oluyor mu?
2) Gelişmek videolarda anlatıldığı kadar zor mu: Genelde insanlar videolarda 5 saatte 60 dolar yapabildim ancak falan diyorlar ki bu kadar az para kazanabilldiğimiz bir ortamda at almak vb. eziyete döner mi
3) Fiyatını hak ediyor mu: bu basit soru zaten :D
4) Story haritasına eklemeler varmı yoksa birebir aynısı mı: Örneğin gta online gibi bi binanın komple değiştirilip etkileşmli bir yer haline getirilmesi gibi şeyler oluyor mu
5) İçerik doluluğu: Gta online 1140 saatim var(evet dalga geçebilirsiniz) ve gta onlineda yapılabilecek tonlarca şeyin olması beni inanılmaz etkiliyor. Rdr online için insanlar çok boş diyor ve benim gibi oyunda uzun saatler geçiren bir insanı sıkar mı?

Sorularım bu kadardı gerçekten oyunu aktif oynayan ve objektif olabilecek insanlar yazarsa sevinirim

1- Kamp yerin oluyor ama küçük, ben pek kullanmadığım için kampı bilmiyorum detaylıca.
2- Gelişmek çok zor, adam akıllı kıyafet çekmek için bile saatlerce uğraşman gerek.
3- RDR2 seviyorsan hak ediyor. Fakat 2. ve 5. sorudaki sorunlardan dolayı Story mod kadar sarar mı bilemem.
4- Harita birebir aynı.
5- GTA Online'a göre çok boş. Oyunun asıl boş olma sıkıntısı Rockstar'dan kaynaklı. Rockstar neden ilgilenmiyor bilmiyorum ama ilgi gösterse gerçekten çok potansiyeli olan bir oyun RDR2 Online. En son güncelleme Temmuz ayında geldi ve insanlar çok tepkili. GTA Online'dan kafalarını 5dk kaldırsalar yetecek ama yapmıyor beyefendiler.

Edit: Bu arada hesabında RDR2 varsa içinde Online zaten var.

• Beğen
Reaksiyonlar: B1L0
ben hiç normal rdr 2 oynamadım. Game pass'de ücretsiz idi rdr2 online meraktan indirdim. Biraz atla gezdim 1-2 saat hiç bir şey anlamadım sildim :D

1- Kamp yerin oluyor ama küçük, ben pek kullanmadığım için kampı bilmiyorum detaylıca.
2- Gelişmek çok zor, adam akıllı kıyafet çekmek için bile saatlerce uğraşman gerek.
3- RDR2 seviyorsan hak ediyor. Fakat 2. ve 5. sorudaki sorunlardan dolayı Story mod kadar sarar mı bilemem.
4- Harita birebir aynı.
5- GTA Online'a göre çok boş. Oyunun asıl boş olma sıkıntısı Rockstar'dan kaynaklı. Rockstar neden ilgilenmiyor bilmiyorum ama ilgi gösterse gerçekten çok potansiyeli olan bir oyun RDR2 Online. En son güncelleme Temmuz ayında geldi ve insanlar çok tepkili. GTA Online'dan kafalarını 5dk kaldırsalar yetecek ama yapmıyor beyefendiler.

Edit: Bu arada hesabında RDR2 varsa içinde Online zaten
public hesap olarak aldım yani online oynayamıyorum. peki gta 5te hileyi çakıp 1 milyar dolarla krallar gibi yaşıyorduk :D Red dead online para hilesi var mı

public hesap olarak aldım yani online oynayamıyorum. peki gta 5te hileyi çakıp 1 milyar dolarla krallar gibi yaşıyorduk :D Red dead online para hilesi var mı
Hazine haritaları var, bug'a sokarak defalarca kez açabiliyorsun güzel de para veriyor. Fakat bir hazine aynı yerde olmuyor bir bölgede 5-6 farklı alanda bulunabiliyor.

Son düzenleme:
sence normal değilmi bir şey anlaman :D
Yok la anlama anlamında demedim. Sıkıldım yani at sürmekten :D. Bir de şehre falan gittim hiç bir şey olmadı. Çözemedim galiba. Neyse gta 5 devam. Bana göre değilmiş kovboy işleri

Yok la anlama anlamında demedim. Sıkıldım yani at sürmekten :D. Bir de şehre falan gittim hiç bir şey olmadı. Çözemedim galiba. Neyse gta 5 devam. Bana göre değilmiş kovboy işleri
hikaye olarak dene oynanış olarak oyun efsane

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,163,315
Üyeler
184,768
Son üye
Karol
Geri