Neler Yeni

Öneri Red Dead Online Steam'e Geldi! [ RDR2 ONLİNE ] 40TL

Arthur Morgan

80+ Gold
En İyi Cevap
5
Arkadaşlar Red Dead Online şuanda Steam üzerinde satışta. Sizleri bilgilendirmek istedim :)
Vaay iyimiş.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Önce oyunu sonra online'ı almamız gerek değil mi ?
Hayır aldıktan sonra oyuna sahip olmasanız bile oynayabiliyorsunuz.

Fatieh

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,260
İsim
Fatih
Yorumları baya karışık gibi. Beğenen ne kadar fazlaysa beğenmeyen sayısı da o kadar fazla.

40 TL sonuçta isteyen deneyebilir ama böyle oyunlarda hikaye daha iyi oluyor.

Mehmet

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,541
İsim
Mehmet
İlgilendiği Kategoriler
Donanım İnceleme

Prof ESL

80+ Gold
En İyi Cevap
2

Mehmet

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,541
İsim
Mehmet
İlgilendiği Kategoriler
Donanım İnceleme
Hayır dostum bende oyun normal var online da girebiliyorum.
Sadece bu paketi alırsan sadece online oynayabilirsin story modu olmaz yani evet tek bu paketi alman yeterli
Bir şey soracağım online'da GTA5 gibi eğlenceli mi?
Neler yapılabiliyor?

Arthur Morgan

80+ Gold
En İyi Cevap
5
Hocam yorumlar cidden çok kötü. Neden öyle acaba
Genelde oyunla alakalı bir yorum bulamadım; optimizasyonu kötü, Türkçe dil desteği yok, ara sıra buga giriyor gibi nedenlerden olumsuz oy vermişler ama ben onların fikrini desteklemiyorum. Bunlar oyun çıktığında var olan şeylerdi, şimdi Red Dead Online sayfasına yazmak mı geldi aklınıza? Gayet güzel Red Dead Online, hele ki oyunu hiç oynamamışsanız daha çok öneriyorlar.

LordHasan

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
Bir şey soracağım online'da GTA5 gibi eğlenceli mi?
Neler yapılabiliyor?
Online çok eğlenceli değil tek başına ama arkadaşlarla girersen 4 veya 2 kişilik görevler var sırayla açılıyor yine bir hikaye mantığı güzel oluyor.
Ama rdr2 için story>online

Mehmet

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,541
İsim
Mehmet
İlgilendiği Kategoriler
Donanım İnceleme
Genelde oyunla alakalı bir yorum bulamadım; optimizasyonu kötü, Türkçe dil desteği yok, ara sıra buga giriyor gibi nedenlerden olumsuz oy vermişler ama ben onların fikrini desteklemiyorum. Bunlar oyun çıktığında var olan şeylerdi, şimdi Red Dead Online sayfasına yazmak mı geldi aklınıza? Gayet güzel Red Dead Online, hele ki oyunu hiç oynamamışsanız daha çok öneriyorlar.
Hocam soon bir soru soracağım örnek olarak GTA5 online'da para kazanıyoruz ve o paralarla ev, araba alabiliyoruz. Peki bu oyunda da mantık aynı mı?

LordHasan

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
Optimizasyon nasıl kötü anlamadım ben. Benim pcde kasmalar anlık takılmalar falan hiç olmuyor

Top Bottom