2023'e Kadar Yokum
80+ Silver
- En İyi Cevap
- 2
Dahası
tamam kralHocam ben yarın alacağım bugün biraz araştırdım
Yarın akşam özelden yazarım sana
tamam kralHocam ben yarın alacağım bugün biraz araştırdım
Yarın akşam özelden yazarım sana
25 kuruşa sakız alınr sakız için değerEpic Games'te daha ucuz.
Alıntıyı görüntüle
Optimizesini falan iyileştirmişler miArkadaşlar Red Dead Online şuanda Steam üzerinde satışta. Sizleri bilgilendirmek istedim
Red Dead Online on Steam
Step into the vibrant, ever-evolving world of Red Dead Online and experience life in frontier America. Chase down bounties, battle outlaw gangs and other players, hunt, fish and trade, search for exotic treasures, run Moonshine, and much more to discover in a world of astounding depth and detail.store.steampowered.com
Ben ön sipariş zamanından beri oynuyorum, optmizasyon ile hiç sıkıntı yaşamadım. GTA'da anlık droplar çok yaşadım, RDR de ise çıkışın ilk haftası micro stuttering oluyordu sonra düzeltildi zaten.Optimizesini falan iyileştirmişler mi
Hani hikayeden ayrı bir oyunya matiken farkli bir oyunmuş gibi geliscek midir peki?Ben ön sipariş zamanından beri oynuyorum, optmizasyon ile hiç sıkıntı yaşamadım. GTA'da anlık droplar çok yaşadım, RDR de ise çıkışın ilk haftası micro stuttering oluyordu sonra düzeltildi zaten.
Yani GTA 5 ve GTA Online ne kadar farklı geliyorsa bu da aşağı yukarı o kadar farklı geliyor.Hani hikayeden ayrı bir oyunya matiken farkli bir oyunmuş gibi geliscek midir peki?
25 kuruş daha az olmuş yoksa alamazdım falanEpic Games'te daha ucuz.
Alıntıyı görüntüle
Sadece Online'ı oynayabilirsinizrdr 2 yokken bunu alırsak sadece online ını mı oynayabiliyoruz yoksa dlc gibi mi
Epic Games'te daha ucuz.
Alıntıyı görüntüle