Neler Yeni

Öneri Red Dead Online Steam'e Geldi! [ RDR2 ONLİNE ] 40TL

LordHasan

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
Hocam soon bir soru soracağım örnek olarak GTA5 online'da para kazanıyoruz ve o paralarla ev, araba alabiliyoruz. Peki bu oyunda da mantık aynı mı?
Bu oyunda at, silah, kıyafet ve kamp vs alabiliyoruz seni üzmez oyun hele ki 40tl için değer alırsan oynarsın :)

Mehmet

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,541
İsim
Mehmet
İlgilendiği Kategoriler
Donanım İnceleme
Bu oyunda at, silah, kıyafet ve kamp vs alabiliyoruz seni üzmez oyun hele ki 40tl için değer alırsan oynarsın :)
Peki hocam uzun bir oynanış olur mu. Sadece onlineda da böyle 200 saat devrilir mi?

LordHasan

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
Peki hocam uzun bir oynanış olur mu. Sadece onlineda da böyle 200 saat devrilir mi?
Onu bilmiyorum valla ben hep tek başına oynayan biri olduğum için online girdim az bişey oynadım baktım tek başıma yabancılarla çok sarmıyor story geçtim onu oynuyorum bitirene kadar

Mehmet

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,541
İsim
Mehmet
İlgilendiği Kategoriler
Donanım İnceleme
Onu bilmiyorum valla ben hep tek başına oynayan biri olduğum için online girdim az bişey oynadım baktım tek başıma yabancılarla çok sarmıyor story geçtim onu oynuyorum bitirene kadar
Bende tek başımayım. :(
O zaman sarmaz çok

Prmy

80+ Bronze
En İyi Cevap
4
Genelde oyunla alakalı bir yorum bulamadım; optimizasyonu kötü, Türkçe dil desteği yok, ara sıra buga giriyor gibi nedenlerden olumsuz oy vermişler ama ben onların fikrini desteklemiyorum. Bunlar oyun çıktığında var olan şeylerdi, şimdi Red Dead Online sayfasına yazmak mı geldi aklınıza? Gayet güzel Red Dead Online, hele ki oyunu hiç oynamamışsanız daha çok öneriyorlar.
Ben de katılıyorum. Hani güncellemelerle ufak tefek buglar geliyor ancak genelde çok etkilemiyor ve kısa sürede patchleniyor. Ben zaten optimizasyon ile hiç sorun yaşamadım, hatta bence GTA 5 den daha iyi zaten optimizasyonu.
Mesaj otomatik birleştirildi:

109 saati devirdim. Arkadaş grubunuz varsa kat ve kat fazlası devrilir.

haktanugur3

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,538
İsim
Ahmet Haktan Uğur
Instagram
haktanugur3
Steam
haktanugur3
Twitter
haktanugur3
Discord
haktanugur3
Reddit
haktanugur3
Bence bayağı güzel. Fiyatı da ucuz bence. O yüzden arkadaşların ile oynamak bayağı sarar ve GTA online gibi hile kaynamaz. Ben alabilirim. 50 TL param olacak ama oynayacak arkadaş ve bilgisayarı kaldıran birine ihtiyacım olacak.

Mehmet

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,541
İsim
Mehmet
İlgilendiği Kategoriler
Donanım İnceleme
Bence bayağı güzel. Fiyatı da ucuz bence. O yüzden arkadaşların ile oynamak bayağı sarar ve GTA online gibi hile kaynamaz. Ben alabilirim. 50 TL param olacak ama oynayacak arkadaş ve bilgisayarı kaldıran birine ihtiyacım olacak.
Ben RX550 2gb ile 720p low oynamayı düşünüyorum :D

Mehmet

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,541
İsim
Mehmet
İlgilendiği Kategoriler
Donanım İnceleme
@Flew
Hocam Oyun nasıl?
Alınır mı?
Ya da oynadınız mı?

Mehmet

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,541
İsim
Mehmet
İlgilendiği Kategoriler
Donanım İnceleme
yükleniyor şuan.
videolarını izledim bence alınır çok güzel.
knk bir de sen de alınca nick söyle ark eliyim beraber oynayalım
Hocam ben yarın alacağım bugün biraz araştırdım
Yarın akşam özelden yazarım sana 👍

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,047,799
Üyeler
166,269
Son üye
alpergngr