Neler Yeni

Red Dead Redemption 1 kırıldı

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Ali
benim playsatation da var ama türkçe yama olmadığı için oynayamadım
Yapılacaklar zaten belli kolay oyun keşke PS de oynasaydın TR yama beklemeden. TR yama sadece hikayeyi anlamak için önemli. 2 saat felan oynadım oyunu. Bir çok bugla karşılaştım. RDR 2 kalitesine alıştığımız için RDR 1 sıradan oyun gibi geliyor. Tüm ayarları Ultraya çekmeme rağmen malesef çok sarmadı. Belki oynadıkça fikrim değişir, onuda göreceğiz.

The_efec

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
65
İsim
Efe çiçek
Böyle eski bir oyunu kaç yıl sonra bilgisayara getirip üstüne 50 dolar gibi bir rakamdan koyuyorlar böyle oyunlar cracklenmeli bence doğru secim

TrtheZoix

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Ahmet Yıldız
Hortlatmış gibi olmayayım ama kusura bakmasın arkadaşın birine triggerlandım. Ben bully, vice city, san andreas, gta 4 almışım benim gibi bir sürü insan aldı dil seçeneklerinde 70 milyon insanın anadili olan, bunların 30'unun ülkelerinde steam denilen şeyden haberdar olması yasak olan bir dil destekli (korece) ama benim dilim yok... Bu da yetmiyomuş gibi 5. bir oyun çıkarıyolar Korece gene destekli ama Türkçe yok... Korsan indiriyoz diye biz alçak oluyoz bi de :D şimdi gelir derler siz korsan oynuyonuz diye dil desteği koymuyolar. Satın alıncada koymuyolar ki. baldurs gate 3 yapıyoda koskoca GTA markası mı yapamıyo üstelik o tarz oyun oynayan yok ülkede. Eğerki bilgisayarınızda önemli bir şey yoksa gidin böyle oyunları korsan indirin ben teşvik ediyorum. Öyle her oyunu satın alıncada Emeğe saygı triplerine girip korsan oynayanlara laf atmayın. Hakedene hakettiği muamele yapılması gayet normal. Biz alman deiliz 600 dolar maaş alıyoz bunun 500 ü kiraya gidiyo rockstarıda düşüncek halim yok önce benim dilimi oyununa eklesin sonra parayla almazsam namussuzum.

DogancanYr

80+ Bronze
Hortlatmış gibi olmayayım ama kusura bakmasın arkadaşın birine triggerlandım. Ben bully, vice city, san andreas, gta 4 almışım benim gibi bir sürü insan aldı dil seçeneklerinde 70 milyon insanın anadili olan, bunların 30'unun ülkelerinde steam denilen şeyden haberdar olması yasak olan bir dil destekli (korece) ama benim dilim yok... Bu da yetmiyomuş gibi 5. bir oyun çıkarıyolar Korece gene destekli ama Türkçe yok... Korsan indiriyoz diye biz alçak oluyoz bi de :D şimdi gelir derler siz korsan oynuyonuz diye dil desteği koymuyolar. Satın alıncada koymuyolar ki. baldurs gate 3 yapıyoda koskoca GTA markası mı yapamıyo üstelik o tarz oyun oynayan yok ülkede. Eğerki bilgisayarınızda önemli bir şey yoksa gidin böyle oyunları korsan indirin ben teşvik ediyorum. Öyle her oyunu satın alıncada Emeğe saygı triplerine girip korsan oynayanlara laf atmayın. Hakedene hakettiği muamele yapılması gayet normal. Biz alman deiliz 600 dolar maaş alıyoz bunun 500 ü kiraya gidiyo rockstarıda düşüncek halim yok önce benim dilimi oyununa eklesin sonra parayla almazsam namussuzum.
Kore ikiye ayrılıyor bi kuzey bi güney olarak.
Kuzeyde her şey yasak ama güneyde her şey serbest. Artık gta 6 da koyarlar yoksa bu satın almıyorsunuz dil beklemiyorlar muhabbeti biter. Para konusunda haklısın.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,036,791
Üyeler
164,383
Son üye
craverr
Top Bottom