kral özet geçmek gerekirse ne farkı var point veriyormuş o oyun için kasılıyor mu birde ulti team yazıyor ama anlamadım400 TL değmez.
Emin misin10 Ocak
Özel paket ve point veriyor işte başka bir artısı yok diye biliyorum. Oyun içi coins kasarsın, point para ile alınıyor. UT para üstünden dönen bir yapısı var, oyuna para basmazsan ezerler seni.kral özet geçmek gerekirse ne farkı var point veriyormuş o oyun için kasılıyor mu birde ulti team yazıyor ama anlamadım
anladım teşekkürlerÖzel paket ve point veriyor işte başka bir artısı yok diye biliyorum. Oyun içi coins kasarsın, point para ile alınıyor. UT para üstünden dönen bir yapısı var, oyuna para basmazsan ezerler seni.
Epic games ea hesabını bağdaştırdıyısan sadece ea hesabın da gözükür ama ea de oyunu oynayamazsın epic games başlatır oyunu niye çünkü epic games den satın aldıgın için.Beyler epicten 2042 alsam kendi ea hesabımla oynayabilir miyim? 100 saatim var
Online ayrımı için de varmı ?100 TL'ye almıştım önceden kaçırmayın iyikide almışım bu oyun hakediyor aga
Hocam kuponu nerden alıyoruzMillet, RDR 2 bu fiyattan almamız için gerçekten son şansımız olabilir.
Oyun Epic Games'de; İndirim ile 379 TL + %33 kuponla 250 + Nays ile 200 TL'ye düşüyor, kesinlikle kaçırmayın derim.
Not: Kupon ödeme ekranında aktif oluyor arkadaşlar.
Şu oyuna 200 TL cidden bedava, bu fiyata artık indie oyun bile alınamıyorken çökün.
İndirim bitiş tarihi: 10 Ocak 2024
Alıntıyı görüntüle