yavuzselimm
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 240
Beyler sizi de gpay sayfasına mı atıyor gpay ile ödeme seçeneği çıkıyor sadece önüme o ne?
Böyle giderse gamepass e düşmesi 1 2 ay sürerBu fiyata bir daha düşmez, alınır.
Rdr 2 gamepass e asla düşmez unutun hocam o işi sadece o değil hiçbir rockstar oyunu düşmezBöyle giderse gamepass e düşmesi 1 2 ay sürer
Fc24 den bahsediyorımRdr 2 gamepass e asla düşmez unutun hocam o işi sadece o değil hiçbir rockstar oyunu düşmez
pardon kusura bakma rdr 2 sandım konu o oluncaFc24 den bahsediyorım
40 kiloluk kadınlardan omuz yiyip yamulmak istiyorsan alabilirsinfifa oynuyan var mı arkadaşlar ben ilk defa oynuyacam ultimate de kupon geçersiz sizde değermi arada 400 TL yakın bir fark oluyor
Her indirimde boş geçiyordum son zamanlarda çok pişman olmuştum. İlaç gibi geldi hocam sağolun.Millet, RDR 2 bu fiyattan almamız için gerçekten son şansımız olabilir.
Oyun Epic Games'de; İndirim ile 379 TL + %33 kuponla 250 + Nays ile 200 TL'ye düşüyor, kesinlikle kaçırmayın derim.
Not: Kupon ödeme ekranında aktif oluyor arkadaşlar.
Şu oyuna 200 TL cidden bedava, bu fiyata artık indie oyun bile alınamıyorken çökün.
İndirim bitiş tarihi: 10 Ocak 2024
Alıntıyı görüntüle
Teşekkür ederimHayır, standart sürümde de online var. Ultimate sürümü sadece online için eşya falan veriyor.