at kahrından intihar etmiş kanka o7Oyunda şehirdeydim ve polisler beni arıyordu çatışmaya başladık sonra ben öldüm öldükten sonra atım yok oldu ve eğer sokak kenarında duruyordu
yani anlamadım atım öldü mü yoksa bug gibi bir şey mi oldu ?
Otomatik kayıtlar var onlara dönebilirsin ve sevgili atını tekrardan görebilirsin.Oyunda şehirdeydim ve polisler beni arıyordu çatışmaya başladık sonra ben öldüm öldükten sonra atım yok oldu ve eğer sokak kenarında duruyordu
yani anlamadım atım öldü mü yoksa bug gibi bir şey mi oldu ?
rockstar cevap vermiş gibi olmuşOtomatik kayıtlar var onlara dönebilirsin ve sevgili atını tekrardan görebilirsin.
Kanks oyun nasıl zor mu? Witcher 3 oynayamadım her halt için bir şey yapmam gerekiyordu ve yönergeler azdı. Bu oyun kolay mı?Artık beyaz değil siyah bir arap atım var, beyazı çalmıştım bunu da çaldım ama beyazı özleyeceğim
Hocam bu bilgiler rdr2'ye başlarken çok işime yarayacak teşekkürler.İlk atım öldüğünde bende çok üzülmüştüm. Harita da bir yerde beyaz arap atı var, kendi başına dolaşan, bulup onu evcilleştirin. Birde saint denisde at satan yerde arada gidin kontrol edin siyah bir at satıyor onu da alırsınız. Birde her zaman yanınızda horse cure olsun muhakkak
bunu oynarsın gayet açık ve net oyunKanks oyun nasıl zor mu? Witcher 3 oynayamadım her halt için bir şey yapmam gerekiyordu ve yönergeler azdı. Bu oyun kolay mı?
o beyaz olanı da haritanın sol üst köşesindeki yerden almıştım orda evcilleştirdimİlk atım öldüğünde bende çok üzülmüştüm. Harita da bir yerde beyaz arap atı var, kendi başına dolaşan, bulup onu evcilleştirin. Birde saint denisde at satan yerde arada gidin kontrol edin siyah bir at satıyor onu da alırsınız. Birde her zaman yanınızda horse cure olsun muhakkak
Başımda ödül vardı, dar bir yerde gidiyordum önümü bir anda bir çevirdiler... sonuç at öldü, ben zor kurtuldumlan oğlum atları nasıl öldürdünüz ben oyunu bitirene kadar aynı atla devam ettim bir sürüde at çalıp etraftan da toplayıp sattım
ben tüm ödülleri gidip ödedim rahatça geziyim diyeBaşımda ödül vardı, dar bir yerde gidiyordum önümü bir anda bir çevirdiler... sonuç at öldü, ben zor kurtuldum