Neler Yeni

Red Dead Redemption 2 de atım kayboldu

poxanu

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Talha Kodak
Oyunda şehirdeydim ve polisler beni arıyordu çatışmaya başladık sonra ben öldüm öldükten sonra atım yok oldu ve eğer sokak kenarında duruyordu
yani anlamadım atım öldü mü yoksa bug gibi bir şey mi oldu ?

NespaY

80+ Silver
Oyunda şehirdeydim ve polisler beni arıyordu çatışmaya başladık sonra ben öldüm öldükten sonra atım yok oldu ve eğer sokak kenarında duruyordu
yani anlamadım atım öldü mü yoksa bug gibi bir şey mi oldu ?
Otomatik kayıtlar var onlara dönebilirsin ve sevgili atını tekrardan görebilirsin.

poxanu

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Talha Kodak
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Artık beyaz değil siyah bir arap atım var, beyazı çalmıştım bunu da çaldım ama beyazı özleyeceğim :(

Dahası  
Reaksiyon skoru
148
İsim
Ahmet Şanver
İlk atım öldüğünde bende çok üzülmüştüm. Harita da bir yerde beyaz arap atı var, kendi başına dolaşan, bulup onu evcilleştirin. Birde saint denisde at satan yerde arada gidin kontrol edin siyah bir at satıyor onu da alırsınız. Birde her zaman yanınızda horse cure olsun muhakkak

Ameyus

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
879
İsim
Ahmet Yıldırım
Artık beyaz değil siyah bir arap atım var, beyazı çalmıştım bunu da çaldım ama beyazı özleyeceğim :(
Kanks oyun nasıl zor mu? Witcher 3 oynayamadım her halt için bir şey yapmam gerekiyordu ve yönergeler azdı. Bu oyun kolay mı?

Dahası  
Reaksiyon skoru
112
İsim
Jack Rose
İlgilendiği Kategoriler
Bilişim sistemleri, Siber Güvenlik, Network, Oyun, Bilgisayar, sunucular
İlk atım öldüğünde bende çok üzülmüştüm. Harita da bir yerde beyaz arap atı var, kendi başına dolaşan, bulup onu evcilleştirin. Birde saint denisde at satan yerde arada gidin kontrol edin siyah bir at satıyor onu da alırsınız. Birde her zaman yanınızda horse cure olsun muhakkak
Hocam bu bilgiler rdr2'ye başlarken çok işime yarayacak teşekkürler.

Cihangir

80+ Gold
lan oğlum atları nasıl öldürdünüz ben oyunu bitirene kadar aynı atla devam ettim bir sürüde at çalıp etraftan da toplayıp sattım

poxanu

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Talha Kodak
Kanks oyun nasıl zor mu? Witcher 3 oynayamadım her halt için bir şey yapmam gerekiyordu ve yönergeler azdı. Bu oyun kolay mı?
bunu oynarsın gayet açık ve net oyun :)
Mesaj otomatik birleştirildi:

o beyaz olanı da haritanın sol üst köşesindeki yerden almıştım orda evcilleştirdim

Dahası  
Reaksiyon skoru
148
İsim
Ahmet Şanver
lan oğlum atları nasıl öldürdünüz ben oyunu bitirene kadar aynı atla devam ettim bir sürüde at çalıp etraftan da toplayıp sattım
Başımda ödül vardı, dar bir yerde gidiyordum önümü bir anda bir çevirdiler...:kekw: sonuç at öldü, ben zor kurtuldum

Cihangir

80+ Gold
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,046,686
Üyeler
166,059
Son üye
Yusuf_~
Top Bottom