🔥İndirim Red Dead Redemption 2 Epic Games indirim

Ben de Cyberpunk 2077+Assassin's Creed Origins GOLD+Metro Exodus GOLD üçlüsünü 114TL'ye almıştım Kış İndirimleri+Kupon ile.

hocam cracklı oynamanın tadını hiçbir şey vermez
devamlı kendine
-lan ikihüz lira gar ettig hehehe
dedikçe zevkten 4 köşe olursun 👍
Aman bir crack muhabbeti daha başlatmayın, bugün bir konuda 20 sayfa muhabbeti yapıldı zaten, bu konuyu da kirletmesinler.

(O muhabbete ben de dahildim)

hocam farcry serisini hiç oynamadım acaba direkt 5 ile başlasam sıkıntı olur mu
Far Cry oyunları hikaye olarak hepsi farklıdır bağlantıları yok yani. Konsept, tasarım, yan görevler olarak aynıdırlar. Seride en beğenilen ve en iyi oyunları olarak kabul görülen 2 oyun var biri Far Cry 3 diğeri de Far Cry 5. Direkt daha güncel diye Far Cry 5 alabilirsiniz severseniz diğer oyunlara da göz atarsınız.

far cry 3 oyna gerisini oynamana gerek yok
Far cry 4 ve 5 ne kadar far cry 3 temelleri üstüne kurulduysa da hikayesel olarak hepsi aynı bana göre.
Bir vaas diye tutturdunuz o kadar klişe bir karakter yok gözümde.
Ve sönük kalan karakterleri gözümde.
Ana kötü kim desen vaas diyecekler dolu .
Kalan Far CRY oyunları da bu mekanikleri kullanıyor her türlü oynatıyor şu kafadan çıkın .
Hikayesel olarak 3 hepsinden evet bir iki tık üste gözümde oynadım ve bu laf saçma.
Sadece 5 gözümde hikayesel olarak bakarsam yok o kadar ve primal.

Yapma öyle bir hata napıyorsun sen?

RDR2 almak isteyen varsa 10 şubat son 149 TL şuan indirimi bitecek. Ben hikayeli oyunları pek oynayamıyorum dolayısıyla sadece online sürümü alma taraftarıyım. Yanına sizce ne alabilirim ortalama 120 TL civarına? Önerilere açığım

ne zaman aldın öyle bir kampanya vardı haberimiz mi yok :D
Ben yılbaşı indirimlerinde sadece rdr2 yi 90 TL ye aldım
Post automatically merged:

Yılbaşında RDR2 + Online 90 TL ye aldım. Epicten
130TL kupon kullanarak alınabiliyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,202,053
Üyeler
191,027