🔥İndirim Epic games %75 e varan indirimler.

iade var evet alınnır hatta kaçırma the last of us da al. spiderman remeastered da alınır bu fiyatlara. robocop da bedava şuan 85 tl gibi bir şey 550 ye almıştım
The last of us biraz zor bu aralar sıkışığım. Ya gow ya tlou sence hangisi

Epic baba olmasa oyuncuların hali ne olurdu. Keşke o da pazar getirse. Milleti steam de tutan bence cs go kasalarını satıp satıp beleş oyun almak.

cyberpunk 2077 + dlc alsam mı m4 macbook air var çok arada kaldım

cyberpunk 2077 + dlc alsam mı m4 macbook air var çok arada kaldım
Cyberpunk 2077 dlc tam bir film gibiydi eyer sinamaya o parayı verebiliyorsanız oyunda hak eder mesela ben şahsen öğrenci olmasam ve crack oynamasaydım şu an net almıstım o yüzden öneriyorum eyer böyle cyberpunk dünyasını seviyorsanız . Ana oyun olarak biraz küt(rdr2 sonra oyanadığım icin bu yorum!) ama dünyası beni içine çekmişti şahsen ben de alıp yan görevleri yapmak istiyorum sadece ana görev rush atmıştım crack oynakerken öyle bir sardıki sonunu meraktan oyunu 2 günde bitirmistim . Şimdi steam alıp tam basarım yapmak istiyorum . Ayrıca oyunu bitirdikten sonra dizisinide izlerseniz witcher gibi aa ben burayı biliyorum gibi oluyor ve sizi iyice etkilemiş oluyor öneririm .

Cyberpunk 2077 dlc tam bir film gibiydi eyer sinamaya o parayı verebiliyorsanız oyunda hak eder mesela ben şahsen öğrenci olmasam ve crack oynamasaydım şu an net almıstım o yüzden öneriyorum eyer böyle cyberpunk dünyasını seviyorsanız . Ana oyun olarak biraz küt(rdr2 sonra oyanadığım icin bu yorum!) ama dünyası beni içine çekmişti şahsen ben de alıp yan görevleri yapmak istiyorum sadece ana görev rush atmıştım crack oynakerken öyle bir sardıki sonunu meraktan oyunu 2 günde bitirmistim . Şimdi steam alıp tam basarım yapmak istiyorum . Ayrıca oyunu bitirdikten sonra dizisinide izlerseniz witcher gibi aa ben burayı biliyorum gibi oluyor ve sizi iyice etkilemiş oluyor öneririm .
dizisini daha önce izlemiştim
ben çok crack oynadım bu oyunu almak istedim 560tl ye geldi bence iyi fiyat
pc de vsync ile oynatıyor sorunsuzşu an daha ne istiyim

dizisini daha önce izlemiştim
ben çok crack oynadım bu oyunu almak istedim 560tl ye geldi bence iyi fiyat
pc de vsync ile oynatıyor sorunsuzşu an daha ne istiyim
Güzel zaten lakin nedense ben epic games bir şey almam icin o oyunun aşırı ucuz olması gerekiyor (100 tl altı) bunun bende oluşmasınan sebebi bi ara sifu denen oyunh 200 tl aldım o zaman 200 tl aldım sonra bedavaya verdi ardından başka ürunlerdede gerçekleşti bu insan kendini kötü hissediyor giden para çok değil ama işte o steam verdiği güven hissini gram veremiyor ben o yüzden böyle büyük oyunları artık steam alıyorum . Kücük oyunları epic alıyorum .

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,629
Üyeler
183,148
Son üye
JohnKruss
Geri