Ben de bitiremedim daha, baya bir oynadım ama bitirmeye kıyamadımşu oyunu bi bitiremedim 50. saatte yarısına gelip devam etme isteğim kayboldu şimdi tekrar başlasam aynı tadı alamam diye düşünüyorum.
bir de bence adil olması açısından arthuru anketten çıkar derim.
Offf fenaymış bu daBu da olabilir favori.
bitmiyor ki iş okul derken hayatta her gün 2-3 saat böyle derin huzurlu kafa oyun isteyen sıkıştırmak çok zor. fırsat bulup bitirenlere şaşırıyorum helal olsun şu koşturmacalı hayatın içine 70 80 saat sakin kafayla rdryi nasıl sığdırmışlarBen de bitiremedim daha, baya bir oynadım ama bitirmeye kıyamadım
Arthur çıkarırsak yönettiğimiz kişi John kalıyor onu diyen çok olacaktır. En iyisi böyle kalsın. Herkes Arthur demez zaten.şu oyunu bi bitiremedim 50. saatte yarısına gelip devam etme isteğim kayboldu şimdi tekrar başlasam aynı tadı alamam diye düşünüyorum.
bir de bence adil olması açısından arthuru anketten çıkar derim.
Al benden de o kadar. Şimdi Ghost of Tsuşima indirdim bakalım oyalanmadan onu bitirmeye çalışacambitmiyor ki iş okul derken hayatta her gün 2-3 saat böyle derin huzurlu kafa oyun isteyen sıkıştırmak çok zor. fırsat bulup bitirenlere şaşırıyorum helal olsun şu koşturmacalı hayatın içine 70 80 saat sakin kafayla rdryi nasıl sığdırmışlar
İllaki bilmeyen vardır böyle olacağını biraz spoiler bence :FArthur çıkarırsak yönettiğimiz kişi John kalıyor onu diyen çok olacaktır. En iyisi böyle kalsın. Herkes Arthur demez zaten.
hayatında en ufak meşguliyet varsa başlamanı istemem şahsen yarıda kaldığı zaman bütün hevesimiz gidiyorAl benden de o kadar. Şimdi Ghost of Tsuşima indirdim bakalım oyalanmadan onu bitirmeye çalışacam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
İllaki bilmeyen vardır böyle olacağını biraz spoiler bence :F