Neler Yeni

Red Dead Redemption 2 için Güvenilir TR YAMA

Aaahmt

80+ Silver
Reaksiyon skoru
740
Merhaba Rdr 2 tr yama için daha önce açılmış konular var fakat birçoğu virüslü vs diyorlar internettede adam akıllı güvenilir bir yama bulamadım yardımcı olabilir misiniz? teşekkür ederim

Merhaba Rdr 2 tr yama için daha önce açılmış konular var fakat birçoğu virüslü vs diyorlar internettede adam akıllı güvenilir bir yama bulamadım yardımcı olabilir misiniz? teşekkür ederim
makine çeviri güzel yama paylaştı

Ben bunu kullandım. Problem yaşamadım ama makine çevirisi olduğu için bazı cümleleri kötü çeviriyor.

bende almayı düşünüyorum oyunu. İyi oldu konu

Ben bunu kullandım. Problem yaşamadım ama makine çevirisi olduğu için bazı cümleleri kötü çeviriyor.
Teşekkür ederim mecbur bunu kuracağım sanırım 1 haftadır oyun yatıyor :D

Bende temiz bir yama var. Çoğu virüs olarak algıladığı için 1 yıldır falan saklıyorum 😄 Upload edebilirim istersen.

Bende temiz bir yama var. Çoğu virüs olarak algıladığı için 1 yıldır falan saklıyorum 😄 Upload edebilirim istersen.
Teşekkür ederim hocam uğraşmanıza gerek yok yukarıdakini yapacağım sanırım. anlamadığım nokta koskoca oyunun adam akıllı bir tane tr yaması olmaması bi kere yüzümüz gülsün ülkecek bi kere avantajımız olsun

Makina çeviride yayınlanan yamayı uzun zamandır araştırıyorum ver herşeye tarattım muhtemelen virüslü olduğunu düşünüyorum ama bilemem virüssüz olan yamayı bende arıyorum

Bu yamada max secure diye bir şey buldu bu ne
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Makina çevirinin dc si vsr orda yayınlanan yama için konuşuyorum
valla hiç bir bilgim yok hocam tek derdim oyuna tr yama eklemek :D
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

crack indirmeyek diye oyuna 100 lira 300 lira para ver sonra oyunu türkçe oynamak için crack yama indir çok garip sistem ya

Yerinde olsam yapmam orjinal ise oyun orjinalliği gider ama crack ise yapılır. Oyunu anlamakta önemli sonuçta.

Geri