agalar bu oyunu bitirmiştim 1 sene önce felan dedim bir daha bitirem sarıyor felan diye rockstar hesabıma girdim baktım rdr online yazıyor sadece rdr 2 normal yoktu ne olmuş bu oyuna şimdi ben tekrar oyunumu alıcam yoksa ismi mi değişti anlamadım.
bu ne saçmalık la nerden ulaşıcam bunlara aldığım oyunu bir daha mı alıcam şimdiSadece online girebilirsin. Tekrar hikayelisini alman gerek.
rockstar launcherdan almıştımSaçmaymış ya almışsın zaten. Hangi platform üzerinden almaya başladın. Bende de saçma sapan hatalar vermeye başladı rockstar launcheri
Ticket atmayı denerockstar launcherdan almıştım
Aslında saçma değil ONLİNE versiyonu normal fiyatından daha ucuz. Online oynamak isteyenler sadece online ı alıyor.bu ne saçmalık la nerden ulaşıcam bunlara aldığım oyunu bir daha mı alıcam şimdi
onu okudum az önce ama şimdi social clubdan baktım ana oyunu %81 bitirmişim online 4 level mişim en sonda 2020 de oynamışım şimdi indirmeye başladım launcherda sadece red dead online yazıyor onu anlamadım.Aslında saçma değil ONLİNE versiyonu normal fiyatından daha ucuz. Online oynamak isteyenler sadece online ı alıyor.
Sen oyunu full halde aldıysan içinde online da var. Steam den almıştım ikisine de giriliyor. Senin sorun ne anlamadım ?agalar bu oyunu bitirmiştim 1 sene önce felan dedim bir daha bitirem sarıyor felan diye rockstar hesabıma girdim baktım rdr online yazıyor sadece rdr 2 normal yoktu ne olmuş bu oyuna şimdi ben tekrar oyunumu alıcam yoksa ismi mi değişti anlamadım.
aga benim sorunum red dead online yazıyor ya normalde red dead redemtion 2 yazması lazım değil mi. Hesabımdan oyun mu silindi veya oyunun ismi online mı oldu onu soruyorum 2 sene önce direk oyunu aldım rocsktardanSen oyunu full halde aldıysan içinde online da var. Steam den almıştım ikisine de giriliyor. Senin sorun ne anlamadım ?
Dostum RDR 2 story mod olarak geçer. Online kısmı ise yaklaşık 2 yada 3 yıldır " RDR Online " diye geçiyor. Zaten arkadaşın dediği gibi ayrı satılıyor. ama Sen RDR 2 normal aldıysan içinde online da bulunması gerek. Yani hem online ı hem story almış olman lazım.aga benim sorunum red dead online yazıyor ya normalde red dead redemtion 2 yazması lazım değil mi. Hesabımdan oyun mu silindi veya oyunun ismi online mı oldu onu soruyorum 2 sene önce direk oyunu aldım rocsktardan
agacım orayı anladım zaten benim sorunum oyunun an ahikayesini almama rahmen red dead online yazması bak resimde ki gibi anaDostum RDR 2 story mod olarak geçer. Online kısmı ise yaklaşık 2 yada 3 yıldır " RDR Online " diye geçiyor. Zaten arkadaşın dediği gibi ayrı satılıyor. ama Sen RDR 2 normal aldıysan içinde online da bulunması gerek. Yani hem online ı hem story almış olman lazım.