Yok. Olanlar ise dediğin gibi google çeviri gibi ve rdo girdiğin zaman banlanıyosunArkadaşlar şu yapay zeka çevirisi olandan farklı bir yaması daha var mı? Google çeviri gibi çevirmiş çoğu şeyi.
Yamayı kaldırmadan devredışı bırakabiliyorsun. Online a gireceğin zaman yamayı devre dışı bırak. Ben bunla oynadım orijinal oyunu 90 saat. Online a girmediğin sürece sıkıntı olmaz.Arkadaşlar şu yapay zeka çevirisi olandan farklı bir yaması daha var mı? Google çeviri gibi çevirmiş çoğu şeyi.
Ben onlineda denedim çalışıyort fakat ban riski var .Yamayı kaldırmadan devredışı bırakabiliyorsun. Online a gireceğin zaman yamayı devre dışı bırak. Ben bunla oynadım orijinal oyunu 90 saat. Online a girmediğin sürece sıkıntı olmaz.
![]()
Red Dead Redemption 2 (1.13xx)Türkçe Yama(-v09-)~%99[OpenAI GPT-3 Translate] | DonanımHaber Forum
Red Dead Redemption 2 için Türkçe yama yayınlandı! OpenAI GPT-3 çeviri teknolojisiyle %99 Türkçe çeviri sunan yamayla oyunu kendi dilinde oynayabilir, Vahşi Batı'nın destansı dünyasına Türkçe olarak adım atabilirsin.forum.donanimhaber.com
Ban riski var diye biliyorum ben de. Riske değmez.Ben onlineda denedim çalışıyort fakat ban riski var .
Paralı olacağı için izin vermedi diye biliyorum.Başka yama yok. Olacaktı ama Rockstar izin vermedi.
Aman online a ne gerek var. Keşke riske atmasaydın.Ben onlineda denedim çalışıyort fakat ban riski var .
Unuttum banlasada bir şey olmaz 2 tane yedek rdr 2 online hesabım var (40 tlken almıştım ) .Aman online a ne gerek var. Keşke riske atmasaydın.
Evet olay o.Ah Rockstar ah.
Bu herhalde.![]()
Red Dead Redemption 2 (1.13xx)Türkçe Yama(-v09-)~%99[OpenAI GPT-3 Translate] | DonanımHaber Forum
Red Dead Redemption 2 için Türkçe yama yayınlandı! OpenAI GPT-3 çeviri teknolojisiyle %99 Türkçe çeviri sunan yamayla oyunu kendi dilinde oynayabilir, Vahşi Batı'nın destansı dünyasına Türkçe olarak adım atabilirsin.forum.donanimhaber.com
Ban riski var diye biliyorum ben de. Riske değmez.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Paralı olacağı için izin vermedi diye biliyorum.
Benim yapay zeka çeviri dediğim bu zaten. Başka bir çeviri yok mu? Bunun çevirisi gerçekten kötü.Yamayı kaldırmadan devredışı bırakabiliyorsun. Online a gireceğin zaman yamayı devre dışı bırak. Ben bunla oynadım orijinal oyunu 90 saat. Online a girmediğin sürece sıkıntı olmaz.
![]()