Red Dead Redemption 2 Türkçe Yama?

baid

80+ Silver
En İyi Cevap
5
Reaksiyon skoru
4,397
Arkadaşlar şu yapay zeka çevirisi olandan farklı bir yaması daha var mı? Google çeviri gibi çevirmiş çoğu şeyi.

Sanırsam başka yama yok. Hepsi çeviriden yapılmış.

• Beğen
Reaksiyonlar: baid
Başka yama yok. Olacaktı ama Rockstar izin vermedi.

Arkadaşlar şu yapay zeka çevirisi olandan farklı bir yaması daha var mı? Google çeviri gibi çevirmiş çoğu şeyi.
Yok. Olanlar ise dediğin gibi google çeviri gibi ve rdo girdiğin zaman banlanıyosun

• Üzgün
Yamayı kaldırmadan devredışı bırakabiliyorsun. Online a gireceğin zaman yamayı devre dışı bırak. Ben bunla oynadım orijinal oyunu 90 saat. Online a girmediğin sürece sıkıntı olmaz.

Yamayı kaldırmadan devredışı bırakabiliyorsun. Online a gireceğin zaman yamayı devre dışı bırak. Ben bunla oynadım orijinal oyunu 90 saat. Online a girmediğin sürece sıkıntı olmaz.

Ben onlineda denedim çalışıyort fakat ban riski var .

• Beğen
Reaksiyonlar: Prmy
Ah Rockstar ah.

Bu herhalde.
Ben onlineda denedim çalışıyort fakat ban riski var .
Ban riski var diye biliyorum ben de. Riske değmez.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Başka yama yok. Olacaktı ama Rockstar izin vermedi.
Paralı olacağı için izin vermedi diye biliyorum.

Gpt 3 var. Onun çevirisi de gerçekten çok kötü. İnsana bildiğini unutturur. 0 ingilizcesi olanlar için ideal orası ayrı.

• Beğen
Ah Rockstar ah.

Bu herhalde.

Ban riski var diye biliyorum ben de. Riske değmez.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Paralı olacağı için izin vermedi diye biliyorum.
Evet olay o.

Benim yapay zeka çeviri dediğim bu zaten. Başka bir çeviri yok mu? Bunun çevirisi gerçekten kötü.

Oyunu ingilizce altyazı şekilde oynamak en sağlıklısı hem uzun ve geniş bir hikayesi olduğu için oyun oynarken ingilizcenizi geliştirmiş oluyorsunuz.

Geri