- En İyi Cevap
- 28
- Reaksiyon skoru
- 12,025
Durun ula daha 2 yi bitiremedim
GTA 6 her halukarda patlama yapacak zaten ama bu öncekini öldürür. O yüzden GTA 5'ten para akışının büyük ölçüde bitmesini bekleyeceklerdir.Gta serisinin de boş oyun çıkmadı genellikle 6 çıktığında anlık oyuncuda 200k yı görürüz daha fazla ekmek demek.
Pek eğlenceli değil aslında. Oldukça derin, ağır, kaliteli bir iş. Uzunca bir zaman ayırıp sindirerek oynamak gerek. Hikaye ve oyun o kadar detaylı ve güzel işlenmiş ki içli dışlı oluyorsunuz karakterlerle. Bu sebepten kendine çok bağlıyor ve seviliyor. Gerek içerisinde bulunduğu dönem, gerekse oyunun hafif hantallığı mutlak bir eğlenceye izin vermiyor. Oyun, oyunu oyun yapan tüm faktörleri dengeli şekilde kurabildiği için başarılı. Muhteşem grafikler de eklenince bir başyapıt çıkıyor ortaya.Kendisi RDR 2'den eğlenceli oyun oynamadığını söylüyor.![]()
RDR 1'de Arhur Morgan Yok. RDR 2'de dahil oldu seriye.rdr 1 de de Arthur Morgan var mı rdr 2 daha eski tarihte imiz sanırım ben oynuyordum fakat fazla yer kaplamasından sildim
Hocam iyimisiniz siz kuşsporlu değilmiydiniz ne beşiktaşı yaALLAH ALLAH ALLAH ALLAH SALDIR BEŞİKTAŞ
RDR3'Ü BİZİM İÇİN KALDIR BEŞİKTAŞ
GTA 6 çıkıncaya kadar GTA 5'e başlasan fena olmaz aslında. GTA 6 çıkıncaya kadar oyunu 700 saat oynarsınUsta hiç GTA oynamadım ama şu GTA 6 yı çıkarın lan artık
o zaman Arthur'a ne oldu RDR 1, RDR 2 den daha sonra bir tarihte geçmiyor mu?RDR 1'de Arhur Morgan Yok. RDR 2'de dahil oldu seriye.
Rockstar North ile diğerlerini bir tutuyorsan bu senin sorununTrilogyden sonra rockstara olan güvenim sarsıldı cyberpunk 2.0'la karşılaşmayız umarım
Evet, RDR 2 RDR 1'in öncesini anlatıyor ancak Arthur'un hikayesi RDR 1 zamanına sarkmıyor. Spoiler vermek istemiyorum.o zaman Arthur'a ne oldu RDR 1, RDR 2 den daha sonra bir tarihte geçmiyor mu?
o zaman Arthur'a ne oldu RDR 1, RDR 2 den daha sonra bir tarihte geçmiyor mu?
Ben burada spoiler vermeyeyim diye bi' yerimi yırtıyom afedersin senin yaptığına bak lanet olsun dostum.Arthur ölüo rdr2 sonunda