Neler Yeni

red dead redemption herkesin birbirine silah çektiği sahne

red dead redemption herkesin birbirine silah çektiği sahneyi alrıyorum arkadaşlar atabilcek biri varmı 1 veya 2 olması lazımdı herkes masadan kalkıp birbirine silah çekiyordu

Emre_kymk

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,253
İsim
Ali Emre Kaymak
İlgilendiği Kategoriler
bilgisayar, oyun
Instagram
emrekymk_10
masadan kalkıp silah çekilen sahne hatırlamıyorum ama kapanış son görevde 3 kişi birbirine silah çekiyor ondan bahsediyorsan ama masa yok yine

longinus

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
756
İsim
Emrullah YAZICI
Ben bu oyuna yeni başladım. Oyun hikayesi yavaş ilerliyor gibi daha tren soyma görevini yeni yaptım. İleride daha iyi bölümler olur mu

Matt Murdock

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,799
İsim
Oğuz
Ben bu oyuna yeni başladım. Oyun hikayesi yavaş ilerliyor gibi daha tren soyma görevini yeni yaptım. İleride daha iyi bölümler olur mu
Yan görevlerle birlikte hepsini bitirmem 95 saatimi aldı hatta üstüne yapılmamış 1 görev ve avlanmamış hayvanlar falan bile kaldı. Yeni başladıysan sabret, ileride çok eğlenceli ana ve yan görevler var.

Emre_kymk

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,253
İsim
Ali Emre Kaymak
İlgilendiği Kategoriler
bilgisayar, oyun
Instagram
emrekymk_10
sana tavsiyem oyunu oynarken internete hiçbir şeye bakmamaya çalış. Yiyeceğin bir spoiler zevkini kaçıracaktır. Ve evet gelmiş geçmiş en iyi hikayelerden birisidir rdr2 hikayesi. Tüm yan görevleri gördüğün her şeyi yaparak ilerlersen daha çok zevk alırsın. Ben yeni pc aldığımda oyunu 1 kez full ana görevden giderek bitirdim daha sonra yetmedi 1 hafta aranın ardından tekrar başlayıp bu sefer gördüğüm bulduğum her türlü yan görevi aktiviteyi yaparak bitirdim 150 saatten fazla oldu.
Mesaj otomatik birleştirildi:

sana tavsiyem oyunu oynarken internete hiçbir şeye bakmamaya çalış. Yiyeceğin bir spoiler zevkini kaçıracaktır. Ve evet gelmiş geçmiş en iyi hikayelerden birisidir rdr2 hikayesi. Tüm yan görevleri gördüğün her şeyi yaparak ilerlersen daha çok zevk alırsın. Ben yeni pc aldığımda oyunu 1 kez full ana görevden giderek bitirdim daha sonra yetmedi 1 hafta aranın ardından tekrar başlayıp bu sefer gördüğüm bulduğum her türlü yan görevi aktiviteyi yaparak bitirdim 150 saatten fazla oldu.
daha da bitmedi kapanış bölümüne yeni geçtim

B1L0

Hayırlı forumlar
Moderatör
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,823
İsim
bilo
İlgilendiği Kategoriler
Her şeyden ufak ufak
Genel olarak yavaş ilerliyor ama benzer ve daha güzel bölümler var hocam o oyunu bitir ya emin ol pişman olmazsın.

Dahası  
Reaksiyon skoru
49
İsim
Mehmet şahin
images

Emre_kymk

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,253
İsim
Ali Emre Kaymak
İlgilendiği Kategoriler
bilgisayar, oyun
Instagram
emrekymk_10
arkadaşlar linkini atamaz mısınız youtubeden sahnenin?
dostum izleme. Spoiler yiyeceksin izleme. Gerçekten heyecanını kaçırır oyunun yavaşta olsa ilerleyerek kendin görerek git daha çok keyif alacaksın

longinus

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
756
İsim
Emrullah YAZICI
Mesaj otomatik birleştirildi:

daha da bitmedi kapanış bölümüne yeni geçtim
Peki hocam görevlerde düşmanı öldürdükten sonra tüm cesetleri tek tek yağmalayarak inanılmaz zaman kaybediyorum. Değer mi sence ? Birde mekanlardan birşeyler toplamak felan ?

Top Bottom