Red Devil | AMD Ryzen 5 7500F | 2 x 16 GB DDR5 | ASUS RTX 5060 8 GB | 1 TB SSD Tavsiye Sistem - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!
Reis vatandada var lütfen yardımcı ol banaBen de şimdi ona baktım alınır bence keşke peşin fiyatına taksit olsaymış axess e![]()
link atar mısınReis vatandada var lütfen yardımcı ol bana
Gamin gecesinde alınır mı? kasayı msi ve ssd arttırmayı düşünüyorum vatandada var ama biraz eksikleri var![]()
Red Devil | AMD Ryzen 5 7500F | 2 x 16 GB DDR5 | ASUS RTX 5060 8 GB | 1 TB SSD Tavsiye Sistem - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
Knk ben msi bide ssd alıp çıkmayı düşünüyorum nasıAlıntıyı görüntüle
ssd
Alıntıyı görüntüle
kasa
Alıntıyı görüntüle
soğutucu böyle özelleştirme yapılabilir
AMD R5 7500F - RTX 5070 - B650M - 1TB M.2 SSD - 32GB DDR5 RAM fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da reis ordan bak sana zahmet 49.999 tl ailem vatandan olsun dedi ama sistem parçaları değişiyo bilmiyorumlink atar mısın
Ben imzamdaki sistemi 52 ye topladım 2 haftada. Üstelik çoğu peşin fiyatına taksitle alındı parçalarınGamin gecesinde alınır mı? kasayı msi ve ssd arttırmayı düşünüyorum vatandada var ama biraz eksikleri var![]()
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
Reis naptınBen de şimdi ona baktım alınır bence keşke peşin fiyatına taksit olsaymış axess e![]()
Ne parçalarıBen imzamdaki sistemi 52 ye topladım 2 haftada. Üstelik çoğu peşin fiyatına taksitle alındı parçaların
vatanın ramların gecikmesi iyi değil ama 2 bin liraya cl36 lı olanı ekleyip kasayıda thermaltake yaparsan 54.500 tl oluyor onun dışında sıvı soğutma var çok gerekli mi bilemedimKnk ben msi bide ssd alıp çıkmayı düşünüyorum nası
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
AMD R5 7500F - RTX 5070 - B650M - 1TB M.2 SSD - 32GB DDR5 RAM fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da reis ordan bak sana zahmet 49.999 tl ailem vatandan olsun dedi ama sistem parçaları değişiyo bilmiyorum
9700xReis naptın
Ne parçaları
soğutucu pek güven vermiyorKnk ben msi bide ssd alıp çıkmayı düşünüyorum nası
AMD R5 7500F - RTX 5070 - B650M - 1TB M.2 SSD - 32GB DDR5 RAM fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da reis ordan bak sana zahmet 49.999 tl ailem vatandan olsun dedi ama sistem parçaları değişiyo bilmiyorum
Hangisi sencevatanın ramların gecikmesi iyi değil ama 2 bin liraya cl36 lı olanı ekleyip kasayıda thermaltake yaparsan 54.500 tl oluyor onun dışında sıvı soğutma var çok gerekli mi bilemedim
Vatandan olsun diyor ailemHangisi sence
para konusunda sorun yoksa benim dedigim özelleştirmeleri yaparsan 55 bin liraya peşin fiyatına alabilirsin ama tabi bu işte daha usta insanlar var aciliyetin yoksa biraz bekle gören olur belkiHangisi sence
Vatandan olsun diyor ailem
kasa olarak msı önermez misin hocam?Alıntıyı görüntüle
ssd
Alıntıyı görüntüle
kasa
Alıntıyı görüntüle
soğutucu böyle özelleştirme yapılabilir