Red Devil Rx6700xt mi Asus Dual rx 6650 mi

Halitxxye

80+
Reaksiyon skoru
3
Red devil 7k 2. el amazon jp ürünü bir arkadaşım da 6650xt 0 almayı düşünüyorum şuan güncel fiyat 7.3k gözükmekte yardımcı olursanız sevinirim.

Asus dual hiç bi amd kartı alma. Wattman hatası alanlar çoğunlukla dual amd kart kullananlar

PowerColor Red Dewil nasıldır peki 0 olmasa bile bildiğim bir arkadaşta kart orada problem yok ancak performansı böyle tam olarak %100 araştırıp karar veremedim
Post automatically merged:

Asus dual hiç bi amd kartı alma. Wattman hatası alanlar çoğunlukla dual amd kart kullananlar

PowerColor Red Dewil nasıldır peki 0 olmasa bile bildiğim bir arkadaşta kart orada problem yok ancak performansı böyle tam olarak %100 araştırıp karar veremedim
red devil güzel ama 7kya yurtiçi garantili bulursun neden amazon jp kart alasın ki

Bende asus dual var, arkadaşımda red devil. Red devil performansta önemsenmeyecek kadar daha iyi ama tarz ve kalite açısından red devil baya fena.

Öneri ve verdiğiniz bilgiler adına teşekkür ederim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,201,981
Üyeler
191,017
Son üye
Sonoc756
Geri