Neler Yeni

Red Switch çok ses çıkarırmı ?

Reaksiyon skoru
37
Merhaba gamepower warlock red switch klavye almayı düşünüyorum fakat geceleri çok ses çıkartır ve oyun oynayamam diye korkuyorum.Yan odamda kardeşim uyuyor.Red switch klavye çok ses çıkartırmı ?Gece oyun oynatırmı ?

evet çıkartır saçma fazla bi sesi var geçen sene yayında kullanıyordum klavye sesi aşırı fazla gidiyordu yayına sıkıntı çekmiştim önermem

40 TL'lik klavye kullanıyorum. Pek ses çıkarmıyor. Bana boş iş gibi geliyor Red ve blue switch.

Red switc ile ses problemi yaşayacağınızı sanmıyorum.

Merhaba gamepower warlock red switch klavye almayı düşünüyorum fakat geceleri çok ses çıkartır ve oyun oynayamam diye korkuyorum.Yan odamda kardeşim uyuyor.Red switch klavye çok ses çıkartırmı ?Gece oyun oynatırmı ?
red switch bildiğim kadarıyla en sessiz switch

Red aşırı bir ses çıkarmaz.
https://gaminggem.com/cherry-mx-mechanical-switch-guide/ bu site işinize yarayacaktır hangi switch'i seçmeniz gerektiğine buradan karar verebilirsiniz.
-
T.webp

Merhaba Gamepower Warlock Kullandım 2 yıl boyunca Önermem

Geri