murat eren
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 146
- Bütçe
- 600
max 600lira olacak sekilde mekanik klavye bulurmusunuz sindiden ty
kronik tuş basmama ve çınlama sorunu var alınmaz![]()
GamePower Saber RGB Outemu Red Switch İngilizce Q USB Mekanik Gaming Klavye - incehesap.com
GamePower Saber RGB Outemu Red Switch İngilizce Q USB Mekanik Gaming Klavye fiyatını ve özelliklerini görmek için hemen incehesap.com'u tıklawww.incehesap.com
150 daha ekleme şansın olursa bu klavyeyi tavsiye ederim. 3 seneden beri kullanıyorum çok memnunum yazılımı macrosu filanda var.
3 senedir bu yazdığın problemlerin hiçbiri bende olmadı. Düzenli olarakta bakımını yapıyorum.bunu tavsiye ederim![]()
Klavye - Kablolu & Kablosuz Klavye - n11
Klavye ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Klavye çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın.www.n11.com
kronik tuş basmama ve çınlama sorunu var alınmaz
hocam sizde olmaması başkasında olmayacağı anlamına gelmez bende logitech g300s i 4 yıl tek sorun olmadan kullandım ama kendisi aşırı sorunlu bir mouse normalde bu model klavyede sizde sorun olmamış olabilir ama arkadaş alırsa olma ihtimali çok yüksek ki çınlama sorunun olmama ihtimali yok bile denebilir3 senedir bu yazdığın problemlerin hiçbiri bende olmadı. Düzenli olarakta bakımını yapıyorum.
hocam ben sadece arkadaşa öneride bulundum o kadar. Ürünü kullanmadan şu sorun var filan gibi kesin konuşmak mantıksız.hocam sizde olmaması başkasında olmayacağı anlamına gelmez bende logitech g300s i 4 yıl tek sorun olmadan kullandım ama kendisi aşırı sorunlu bir mouse normalde bu model klavyede sizde sorun olmamış olabilir ama arkadaş alırsa olma ihtimali çok yüksek ki çınlama sorunun olmama ihtimali yok bile denebilir
kullanmadığımı kim söyledi ?hocam ben sadece arkadaşa öneride bulundum o kadar. Ürünü kullanmadan şu sorun var filan gibi kesin konuşmak mantıksız.