Gamepowerin 200-300e çıkardığı brownlar nasıldır? Mekanik hisli rampageden sessiz midir acabaİncehesap gaming gecesini takip et bugün. Belki istediğin kriterlerde indirimli bir ürün yakalayabilirsin.
Hala 300 bandında olsa, Performax G Xargon Red Swicth önerirdim.
Hiç denemedim , biraz araştırmak lazım.Gamepowerin 200-300e çıkardığı brownlar nasıldır? Mekanik hisli rampageden sessiz midir acaba
Sağolasın hocam baktım yani dediğin gibi fiyat birz uçuk ancak belki Blue switch denenebilir diye düşünüyorum sizce nasıldır?İncehesap gaming gecesini takip et bugün. Belki istediğin kriterlerde indirimli bir ürün yakalayabilirsin.
Hala 300 bandında olsa, Performax G Xargon Red Swicth önerirdim.
Sesli seviyorsaniz iyidir. 3.4 aydır Red Swicth olanını kullanıyorum memnunum.Sağolasın hocam baktım yani dediğin gibi fiyat birz uçuk ancak belki Blue switch denenebilir diye düşünüyorum sizce nasıldır?
Ses durumu nasıl? Sessiz olsun istiyorum bu fiyat aralıklarındaSesli seviyorsaniz iyidir. 3.4 aydır Red Swicth olanını kullanıyorum memnunum.
300 TL ye aldım.
Ayrıntılı inceleme mevcut. Ayrıca videoda ses testi de var.Ses durumu nasıl? Sessiz olsun istiyorum bu fiyat aralıklarında
Sesten ziyade basma hissiyatı önde benim için membrane kullanıyorum yıllardır gayet memnundum ancak artık değiştirmeyi düşünüyorum. Red Switch daha yakın diye düşünüyorum yanlışım varsa düzeltin. Ancak ses seviyesi belki belli bir süre sonra rahatsız edici olabilir diye düşünüyorum.Sesli seviyorsaniz iyidir. 3.4 aydır Red Swicth olanını kullanıyorum memnunum.
300 TL ye aldım.
Bende öyle düşündüm ve Red Swicth aldım.Sesten ziyade daha çok rahat basmaya düşkünüm sanırım yıllardır membran
Sesten ziyade basma hissiyatı önde benim için membrane kullanıyorum yıllardır gayet memnundum ancak artık değiştirmeyi düşünüyorum. Red Switch daha yakın diye düşünüyorum yanlışım varsa düzeltin. Ancak ses seviyesi belki belli bir süre sonra rahatsız edici olabilir diye düşünüyorum.