Red Switch Medya Tuşlu RGB Klavye Önerisi

soelidx

80+
Reaksiyon skoru
7
Bütçe
600
Yeni klavye almayı düşünüyorum ancak hiçbir şekilde aradığım kriterlere göre klavye bulamadım. Tkl farketmez önerisi olan ?

İncehesap gaming gecesini takip et bugün. Belki istediğin kriterlerde indirimli bir ürün yakalayabilirsin.
Hala 300 bandında olsa, Performax G Xargon Red Swicth önerirdim.

İncehesap gaming gecesini takip et bugün. Belki istediğin kriterlerde indirimli bir ürün yakalayabilirsin.
Gamepowerin 200-300e çıkardığı brownlar nasıldır? Mekanik hisli rampageden sessiz midir acaba

Sağolasın hocam baktım yani dediğin gibi fiyat birz uçuk ancak belki Blue switch denenebilir diye düşünüyorum sizce nasıldır?

Ses durumu nasıl? Sessiz olsun istiyorum bu fiyat aralıklarında
Ayrıntılı inceleme mevcut. Ayrıca videoda ses testi de var.

Sesten ziyade daha çok rahat basmaya düşkünüm sanırım yıllardır membran
Sesli seviyorsaniz iyidir. 3.4 aydır Red Swicth olanını kullanıyorum memnunum.
300 TL ye aldım.
Sesten ziyade basma hissiyatı önde benim için membrane kullanıyorum yıllardır gayet memnundum ancak artık değiştirmeyi düşünüyorum. Red Switch daha yakın diye düşünüyorum yanlışım varsa düzeltin. Ancak ses seviyesi belki belli bir süre sonra rahatsız edici olabilir diye düşünüyorum.

Sesten ziyade daha çok rahat basmaya düşkünüm sanırım yıllardır membran

Sesten ziyade basma hissiyatı önde benim için membrane kullanıyorum yıllardır gayet memnundum ancak artık değiştirmeyi düşünüyorum. Red Switch daha yakın diye düşünüyorum yanlışım varsa düzeltin. Ancak ses seviyesi belki belli bir süre sonra rahatsız edici olabilir diye düşünüyorum.
Bende öyle düşündüm ve Red Swicth aldım.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,835
Üyeler
183,472
Son üye
evrennc
Geri