Red switch mi blue switchmi

Bluetooth

80+
Reaksiyon skoru
62
Ben ilk kez mekanik klavye alacağım alacağım klavyede red ve blue switchlisi var acaba hangi switchlisini almalıyım gamepower saberin

FPS oyunları oynuyorsan, ses kasıyorsan ve Discord veya TeamSpeak3'te arkadaşlarınla çok konuşuyorsan kırmızı switch almanı öneririm. Şahsen ben mavi switch'i hiç sevmiyorum, gereğinden fazla ses yapıyor ancak kırmızı switch'teki ses şiddeti daha az. Yazı yazarken de ben mavi switch ile daha kötü yazıyorum. Kırmızı öneririm ama tabii ki sizin tercihiniz, istediğinizi alabilirsiniz.

Ben ilk kez mekanik klavye alacağım alacağım klavyede red ve blue switchlisi var acaba hangi switchlisini almalıyım gamepower saberin
Dostum mavi kırmızıya nazaran daha çok ses çıkarır ama bir süre sonra rahatsız ediyor. Bence red switch al.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Dostum mavi kırmızıya nazaran daha çok ses çıkarır ama bir süre sonra rahatsız ediyor. Bence red switch al.

RED Daha az ses çıkarır.

ben ilk blue alırken sesini sevdiğim için almıştım ama bir süre sonra sıkıyor red öneririm

FPS oyunları için red tercih edebilirsin.

Eğer FPS Tarzı oyun Oynuyorsan Ve Fazla Ses Çıkmasını İstiyorsan Red Switch ama Lol Ve VB. Şeyler oynuyorsan Ve Fazla Ses Çıkmasını İstiyorsan Blue Switch İşini Görür :)
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Eğer FPS Tarzı oyun Oynuyorsan Ve Fazla Ses Çıkmasını İstiyorsan Red Switch ama Lol Ve VB. Şeyler oynuyorsan Ve Fazla Ses Çıkmasını İstiyorsan Blue Switch İşini Görür :)
Orda Yanlış Yaszmışım Red Switch Fazla Ses Vermez

Geri