700-1000 arası bütçem var. Gekerirse 1100'e kadar çıkabilirim. Red Switch ve Numpad'li olursa güzel olur.
Mekanik değil
GameBooster G918 Fire Storm önerir misiniz?Gamepower marka almamaya çalış.
Alloy MKW100 amazonda prime a özel 850 tl700-1000 arası bütçem var. Gekerirse 1100'e kadar çıkabilirim. Red Switch ve Numpad'li olursa güzel olur.
Dostum düşünürsen asus rog satıyorum; ilan linkim. Red switch, numpadli700-1000 arası bütçem var. Gekerirse 1100'e kadar çıkabilirim. Red Switch ve Numpad'li olursa güzel olur.
Hocam 1300TL fiyat koymuşsunuz. Bütçemi geçiyor. Bir de yanlış anlamayın internet sitelerinden almayı düşünüyorum.Dostum düşünürsen asus rog satıyorum; ilan linkim. Red switch, numpadli
Asus ROG Strix Scope RX Red Switch Klavye
2021' in Temmuz ayında almıştım. Hiç bir sorunu yoktur. KFG vardır. Alıcısına hayırlı olsun.forum.donanimarsivi.com
Bence olabilir denemiştim beyaz rengi gerçekten güzel fakat siyah tartışılırGameBooster G918 Fire Storm önerir misiniz?
Hocam tek farkı renk değil mi? Ayrıca kasa monitör mousepad mouse hepsi siyah o yüzden siyah düşünüyorum.Bence olabilir denemiştim beyaz rengi gerçekten güzel fakat siyah tartışılır
Yani evet doğru söylüyorsunuzHocam tek farkı renk değil mi? Ayrıca kasa monitör mousepad mouse hepsi siyah o yüzden siyah düşünüyorum.