Neler Yeni

Red switch vs Blue switch

ZENAGRON

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
METE
merhaba mekanik ben klavye alacağım da fps oyunları de oynuyorum moba oyunlar da oynuyorum. kırmızı ve mavi switchler arasındaki fark nelerdir ve sizce neyi neyde kullanıp tercih etmeliyim

PİŞMANIM

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,854
İsim
İbrahim
ben tek fark sesler diye biliyorum ama emin değilim

rasitozbkk

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
210
İsim
raşit özbek
merhaba mekanik ben klavye alacağım da fps oyunları de oynuyorum moba oyunlar da oynuyorum. kırmızı ve mavi switchler arasındaki fark nelerdir ve sizce neyi neyde kullanıp tercih etmeliyim
Ben red switch severim daha tok ve sakin bir sesi var. Blue switch ise çok ses çıkartır bu videodan farkı anlayabilirisn.

oaK´

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,539
İsim
Olcay akbulut
Blue switch moba tarzı oyunlar için diye bı şey duymuştum bastıktan sonra bastığını anlaman için ses cikariyormus sanırım red ise FPS tarzı oyunlar için uygunmuş öyle bı şey duymustum[/QUOTE]
Mesaj otomatik birleştirildi:

Yukihira

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
359
İsim
Emircan
Blue switch red switche gore daha sesli ama red switch in tepkime suresi cok azda olsa daha iyi diye biliyorum

kolonya

80+ Gold
En İyi Cevap
2
knk kırmızı switch daha çok ses çıkartır mavi switch daha az ses çıkartır eğer çok ses sevmeyen biriysen mavi switch al ama ses sıkıntı olmayacak bir oda daysan kırmızı switch al.

UnlegitPanda

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
717
İsim
Enes kaplan
knk kırmızı switch daha çok ses çıkartır mavi switch daha az ses çıkartır eğer çok ses sevmeyen biriysen mavi switch al ama ses sıkıntı olmayacak bir oda daysan kırmızı switch al.
Bu terslikte bir iş var

kolonya

80+ Gold
En İyi Cevap
2

arkansas

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Blue switch daha çok ses çıkarır.

UzunKing

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,036
İsim
Burak
bence red switch

Top Bottom