Ben red switch severim daha tok ve sakin bir sesi var. Blue switch ise çok ses çıkartır bu videodan farkı anlayabilirisn.merhaba mekanik ben klavye alacağım da fps oyunları de oynuyorum moba oyunlar da oynuyorum. kırmızı ve mavi switchler arasındaki fark nelerdir ve sizce neyi neyde kullanıp tercih etmeliyim
Blue switch red switche gore daha sesli ama red switch in tepkime suresi cok azda olsa daha iyi diye biliyorummerhaba mekanik ben klavye alacağım da fps oyunları de oynuyorum moba oyunlar da oynuyorum. kırmızı ve mavi switchler arasındaki fark nelerdir ve sizce neyi neyde kullanıp tercih etmeliyim
Tam tersi.knk kırmızı switch daha çok ses çıkartır mavi switch daha az ses çıkartır eğer çok ses sevmeyen biriysen mavi switch al ama ses sıkıntı olmayacak bir oda daysan kırmızı switch al.
Bu terslikte bir iş varknk kırmızı switch daha çok ses çıkartır mavi switch daha az ses çıkartır eğer çok ses sevmeyen biriysen mavi switch al ama ses sıkıntı olmayacak bir oda daysan kırmızı switch al.
knk blue switch daha az sesli değil mi?Blue switch red switche gore daha sesli ama red switch in tepkime suresi cok azda olsa daha iyi diye biliyorum
Blue switch daha çok ses çıkarır.knk kırmızı switch daha çok ses çıkartır mavi switch daha az ses çıkartır eğer çok ses sevmeyen biriysen mavi switch al ama ses sıkıntı olmayacak bir oda daysan kırmızı switch al.
teşekkürler knkBlue switch daha çok ses çıkarır.