Redbox bir diğer saçmalık!

superonline da da aynıs oldu bende superbox dan geçtim tekrar superbox a geçicem.. limitsiz olcak 10mbps yine ilk ay kotalı 500gb 2. aydan irtibaren limitsiz olcakmış.. ilk ay toplam 650gb olcak dedi turkcell superbox yetkilisi nasıl dedim 150gb kotalı 160tl ye tanımlaycaz ilk ayda geçerli 500gb gelcek bide dedi 650gb dedi sonra 2. ayda limitsize geçiş yaparız seni dedi..
3. aydayım hocam :D

önceki aylarda 500gb doldurduktan sonra hız da yavaşlama yada internete girmeme gibi olaylar oldumu.?? olmadıysa devamke
Daha önce hiç 500 GB doldurmadım. GB sıfırlanmış dün. Bugün baya bir oyun indireyim o zaman hatta 1 2 oyunu silip baştan indireyim :D

Ekler

• 1609023733350.png
    1609023733350.png
    254.7 KB · Hit: 31
Superbox pahalı. Redbox güzel ama işte verilen servis hizmeti falan biraz kötü.
vodafone a geçmem ya 15mbps iyi aslında limitsiz 200tl felan ama hizmet berbat ve çekmiyor.. turkcell aşırı iyiydi ya superbox dan hiç şikayetim olmadı tek bir kere bi gece hız aşırı düşmüştü aradım düzelir felan dediler sorun gözükmüyor dediler sonra düzeldi 10mbps tamını veriyor cidden...
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Superbox ve Redbox için düşüncem şudur.

Amacı güzel, uygulaması berbat.
altyapı yüzünden mecburum onu kullanmaya napalım..

vodafone a geçmem ya 15mbps iyi aslında limitsiz 200tl felan ama hizmet berbat ve çekmiyor.. turkcell aşırı iyiydi ya superbox dan hiç şikayetim olmadı tek bir kere bi gece hız aşırı düşmüştü aradım düzelir felan dediler sorun gözükmüyor dediler sonra düzeldi 10mbps tamını veriyor cidden...
200 TL değil 183 TL vergi falan dahil. 169 yazıyor ama ekstra 13 tl vergi var.

200 TL değil 183 TL vergi falan dahil. 169 yazıyor ama ekstra 13 TL vergi var.
şuan fiyatları çıktı 170 tl ödüyordum 10mbps ben superbox da iptal olunca şimdi yeni alıcam tekrar 200 tl ye patladı bana ..

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

altyapı yüzünden mecburum onu kullanmaya napalım..
Sorunu kendinizde aramayın. Sizi bu duruma düşüren operatörlerde arayın.

İnternet konusunda sürekli mecbur kalıyoruz. Hiçbir zaman istediğimiz gibi olmuyor. Türkiye’nin kaderi böyle.

Sorunu kendinizde aramayın. Sizi bu duruma düşüren operatörlerde arayın.

İnternet konusunda sürekli mecbur kalıyoruz. Hiçbir zaman istediğimiz gibi olmuyor. Türkiye’nin kaderi böyle.
Ayn öyle altyapıyı birtürlü yapamadılar 855metre porta mesafemiz ve orda alabileceğiniz max 4mbps diyo tt durmadan aynı şeyi diyorlar.. 12-15-16mbps gösteriyor Internet siteleri altyapı sorgulama da bunlar nasıl 4 den fazla veremiyor anlamak aşırı zor..

Geri