Yılan Serdar 3T
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 2
- Reaksiyon skoru
- 5,073
Modemde yeşil yanan yer dün yanıyordu bugün kırmızı yanıyor ve bağlanamıyorum sebebini bilen var mı?
15 kere resetledim aç kapa kablo değiştirme her şeyi yaptım. Müşteri hizmetleri destek vermez çünkü kurulum bölgesi dışındayım ufak bir işim var Otel'in internetine bağlıyım.İnternet ışığı.
İp almıyor olabilir.
Aç kapa yaptınız mı?
veya müşteri hizmetleri ile konuştunuz mu?
o zaman @alpolojix / Leroxy15 kere resetledim aç kapa kablo değiştirme her şeyi yaptım. Müşteri hizmetleri destek vermez çünkü kurulum bölgesi dışındayım ufak bir işim var Otel'in internetine bağlıyım.
Redbox'a yeni bir karar gelmişti hatırlamadın mı?15 kere resetledim aç kapa kablo değiştirme her şeyi yaptım. Müşteri hizmetleri destek vermez çünkü kurulum bölgesi dışındayım ufak bir işim var Otel'in internetine bağlıyım.
1 haftadır sorun yok bugün mü olduRedbox'a yeni bir karar gelmişti hatırlamadın mı?
Sadece kurulum yapılan yerin en yakınındaki baz istasyonuna kullanıcı tanımlaması yapılıyor, eğer başka yerlere de götürmek istersen aylık 30TL Veriyorsun daha 1-1.5 ay önce yürürlüğe girdi bu karar.
Başka baz istasyonunda da internet gelmiyor.
Kurulum yapılan yere dönünce internet gelir.
Hocam redbox düşünüyordum sanırım vazgeçtim15 kere resetledim aç kapa kablo değiştirme her şeyi yaptım. Müşteri hizmetleri destek vermez çünkü kurulum bölgesi dışındayım ufak bir işim var Otel'in internetine bağlıyım.
Turkcell üzerinde de durum benzer şekilde. 2'den fazla yere götürünce başka bir yerde çalışmamaya başlıyor.Hocam redbox düşünüyordum sanırım vazgeçtim
Turkcell devam galiba
Vallahi bilmiyorum artık.1 haftadır sorun yok bugün mü oldu![]()
Peki 30 TL'yi bir ay verip diğer ay vermesek olur mu 1 ay gerek bana çünkü.Turkcell üzerinde de durum benzer şekilde. 2'den fazla yere götürünce başka bir yerde çalışmamaya başlıyor.
Vallahi bilmiyorum artık.
Yani bilmiyorum onu Voda'ya sormak lazım.Peki 30 TL'yi bir ay verip diğer ay vermesek olur mu 1 ay gerek bana çünkü.
Hocam sallamayın lütfenTurkcell üzerinde de durum benzer şekilde. 2'den fazla yere götürünce başka bir yerde çalışmamaya başlıyor.
Vallahi bilmiyorum artık.
Technopat'ın Superbox videosunu izleyin lütfen. Yanlış bilgilendirme yapmıyorum.Hocam sallamayın lütfen
1.5 senedir kullanıyorum öyle birsey yok
Millete yanlış bilgi vermezseniz sevinirim
Bizim imzaladığımız sözleşmede 2 yerden fazla yerde kullanılamaz yazmıyordu
Hocam onlar beni ilgilendirmezTechnopat'ın Superbox videosunu izleyin lütfen. Yanlış bilgilendirme yapmıyorum.
Onlar da sözleşmede yazmadığını ama 2'den fazla yerde cihazı gezdirip durduğunda internette sorunlar oluştuğunu ve kesildiğini söylüyor.