akıllı kuş
80+ Gold
Dahası
Keşke konu ilk açıldığı zamanda bu kadar istekli olsaydı millet, ben dün yazdığımda konunun tıklanması bile yoktu yarım saat önce yeni doğmuş bir bireyin gelip Rampage üzerinden genelleme yaparak benim yorumuma laf etmesi, reddragonun CEO'suymuş gibi savunması ve olayın buradan gereksiz büyümesi gerçekten komiğime gidiyor... Halbuki ilk zamanlar ne güzelmiş forum, kitlenin kalitesiz ve cahil insanlarla dolduğunu artık çoğu konu başlığı altında görebiliyoruz. (işte son cümlemde genellemeye bir örnek, buradan da linçlemeye çalışan
Markalar üzerinden direk genelleme yapmayalım demişsin ama kendin redragon üzerinden genelleme yapmışsınBen daha bilindik markalar üzerinden açmasını tavsiye ettim kalitesiz demedimki? Demekki düşündüğümden daha kaliteli bir marka imiş ki zaten forumda reddragon kullanan hiç görmedim varsa da güle güle kullansın. 2. olarakta ''Rampage çöpü'' diye bu forumda düşük seviyeli bir yorum görmek beni gerçekten üzdü... Her ne kadar Rampage çok kaliteli ürünler üretmesede şuanki kullandığım üründen gayet memnunum ve bir sıkıntısını göremedim? Artı olarakta bu gibi yorumları yazarken insanların maddi durumlarının olmadığı için bu gibi markalara yöneldiğini unutmayalım, sanki benim param olsa Powerboost kasa ve Rampage kasa kullanacakmışım gibi konuşmuşunuz ama canınız sağolsun ne diyeyim... Ve artık markalar üzerinden direktman genelleme yapmak yerine şu şu ürünleri, klavyeleri kötü gibi tabirler kullansak daha iyi çünkü gayet iyi bir kulaklığa sahibim bir sorunum yok. Kimseyede burada çıkıp zaten Everest marka ürün falan önerecek değilim çünkü bu forumda sizden daha çok (donanımfikir hariç) vakit geçirmiş ve bilgi birikimi toplamış biri olarak daha bilinçliyim, katılım tarihinden de önce vakit geçirmişliğim var benim bu forumda...