Neler Yeni

Reddragon'da Kampanya

akıllı kuş

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,110
İsim
Cicikuş
Keşke konu ilk açıldığı zamanda bu kadar istekli olsaydı millet, ben dün yazdığımda konunun tıklanması bile yoktu yarım saat önce yeni doğmuş bir bireyin gelip Rampage üzerinden genelleme yaparak benim yorumuma laf etmesi, reddragonun CEO'suymuş gibi savunması ve olayın buradan gereksiz büyümesi gerçekten komiğime gidiyor... Halbuki ilk zamanlar ne güzelmiş forum, kitlenin kalitesiz ve cahil insanlarla dolduğunu artık çoğu konu başlığı altında görebiliyoruz. (işte son cümlemde genellemeye bir örnek, buradan da linçlemeye çalışan

Ben daha bilindik markalar üzerinden açmasını tavsiye ettim kalitesiz demedimki? Demekki düşündüğümden daha kaliteli bir marka imiş ki zaten forumda reddragon kullanan hiç görmedim varsa da güle güle kullansın. 2. olarakta ''Rampage çöpü'' diye bu forumda düşük seviyeli bir yorum görmek beni gerçekten üzdü... Her ne kadar Rampage çok kaliteli ürünler üretmesede şuanki kullandığım üründen gayet memnunum ve bir sıkıntısını göremedim? Artı olarakta bu gibi yorumları yazarken insanların maddi durumlarının olmadığı için bu gibi markalara yöneldiğini unutmayalım, sanki benim param olsa Powerboost kasa ve Rampage kasa kullanacakmışım gibi konuşmuşunuz ama canınız sağolsun ne diyeyim... Ve artık markalar üzerinden direktman genelleme yapmak yerine şu şu ürünleri, klavyeleri kötü gibi tabirler kullansak daha iyi çünkü gayet iyi bir kulaklığa sahibim bir sorunum yok. Kimseyede burada çıkıp zaten Everest marka ürün falan önerecek değilim çünkü bu forumda sizden daha çok (donanımfikir hariç) vakit geçirmiş ve bilgi birikimi toplamış biri olarak daha bilinçliyim, katılım tarihinden de önce vakit geçirmişliğim var benim bu forumda...
Markalar üzerinden direk genelleme yapmayalım demişsin ama kendin redragon üzerinden genelleme yapmışsıno.O2

FERRUM

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Bu konu altında bile tartışma çıkmış :kekw:

Dontaçhi

80+ Gold
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
12,575
İsim
Dontaçhi kâfi.
Arkadaşın yaptığı davranışın doğru olduğunu düşünmüyorum.
İşte bende ondan bahsediyorum, çok bilinen bir marka değil ve arkadaş bilgi sahibi olmadan yapılan indirimi beğenmiyor.
Aslında aynı şeyi farklı konular üzerinden tartışıyoruz. Burada sizin sorun bulduğunuz çocuğun indirimi beğenmemesi veya bilgisinin olmaması benim sorun bulduğum yer ise adamı bilgilrndirmek yerine kullandığı x bir ekipmanla dalga geçilerek linç edilmesi..
Bakış açısı önemli.

akıllı kuş

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,110
İsim
Cicikuş
Aslında aynı şeyi farklı konular üzerinden tartışıyoruz. Burada sizin sorun bulduğunuz çocuğun indirimi beğenmemesi veya bilgisinin olmaması benim sorun bulduğum yer ise adamı bilgilrndirmek yerine kullandığı x bir ekipmanla dalga geçilerek linç edilmesi..
Bakış açısı önemli.
Doğru.

DA-MD2

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Redrgon, "marka" olarak Rampage'yi buldozer altında ezebilecek bir marka. Ancak iki markanın da alınabilecek ürünleri de var, fiyatını haketmeyen ürünleri de var.

Mert Özkaya

𝑅 𝑜 𝓍
80+ Titanium
En İyi Cevap
11
Dahası  
Reaksiyon skoru
25,797
İsim
Mert Özkaya
Instagram
_mrt_ozky_
Discord
Mert Özkaya #6849
Bakış açısı önemli.
Ben öyle bir şey yapmadım. Diğer üyeler yaptı bu da beni ilgilendirmez.
Ben kendi dediğim şeyler üzerinden konuşuyorum.

BeKo'O

80+ Silver
Reddragon çok kötü bir marka bütün ürünleri berbat hiçbirini beğenmiyorum tavsiye de etmiyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bütün hayatım boyunca yaptığım en boş tartışmaydı, birisi ilk başta çıkıp Reddragon ürünleri öyle kötü değil kaliteli sadece ülkemizde pek yaygın değil ve forumda çok önerilmiyor deseydi 2 yorum sonra konu kapanmıştı zaten 1 senedir forumda toplasan 2 konuda görmüşümdür reddragon önerildiğini sonra o çok bilmiş insanlar gelip her gün reddragon öneriyormuş gibi bana takıntılı hale geldiler. Çok bilmiş dedim isteyen üstüne alınabilir kişisel algılamayın. Bana ilk başta hatam söylenseydi konu kapanmıştı zaten ama boş insanlar sağolsun sadece spam ve boş paragraflardan başka bir şey kalmadı konuda

trenboloneren

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,119
İsim
Eren İlker Ağar
İlgilendiği Kategoriler
Fitness
Instagram
@eren__agar
Steam
1075812335
Discord
eren21601#7919
Reddit
eren21601

yureksyz

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Ben zaten ortada bir marka var ise onun her zaman kaliteli olan ürününü öneririm asla ve asla dandik şeyler önermemeye özen gösteririm, katılım tarihi konusuna gelirsek ben ezmek amaçlı değilde bu forumda ne kadar vakit geçirdiğimi ve ne kadar bilgi birikimi yaptığımı belirtmek amacıyla söyledim, yani gelip benim burada everest veya rampage'in hatta va hatta daha ünlü Corsair - HyperX vb. markaların dandik-sorunlu veyahutta kalitesiz ürünlerini önermeyeceğimi bilmeleri açısından söyledim. Bir marka üzerinden kötüleme yapılmaz (izoly-turbox falan dahil değil) bir ürün ve modeli üzerinden eleştiri yapılır bunu bilmeleri gerekiyor, ona bakarsak Rampage çöpü kullanman falan demeleri de gerçekten hiç hoş değil ben burada maddi imkansızlıklardan çok dandik ürünler kullananı da gördüm ve her zaman insanların bütçesine göre en iyi ürünü önermeye çalıştım, en iyi marka demiyorum en iyi ürün en iyi modelden bahsediyorum. Kendime haksız isem haksısızm derim bu konuda alınganlığım yok ve hiç olmayan egom üzerinden gidiyorum ve kesinlikle bu tartışmada haklı olduğumu düşünüyorum. Şu koskoca konuda çıkan saçma tartışmada yaptığım tek hatanın ''olsa ne olur olmasa ne olur'' cümlesi olduğunu düşünüyorum... Neyse herkese İyi Forumlar.
Mesaj otomatik birleştirildi:

:D Çok düşünmedin galiba yazarken doğru muyum? ''iRonİC''
eved

Top Bottom