Redmi 12 alınır mı?

benim kardeşim kullandı 12 ve memnundu sen ne tarz bir telefon istiyorsun?
Pupgde düşük ayarda 45-50 FPS alsın yeter.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Yenilenmiş cihazlar 2. el zaten. Ama ne geleceği belli olmuyor çoğuna yan sanayi parçalar takılmış. 2. elde temiz telefon bakın.
2 el cihaz almak güvenli gelmiyor yenilenmiş bakıyorum öneriniz varmı?

Pupgde düşük ayarda 45-50 FPS alsın yeter.

2 el cihaz almak güvenli gelmiyor yenilenmiş bakıyorum öneriniz varmı?
2.el temiz = sadece kozmetik kusur belki hatasız da olur orijinal cihaz

Yenilenmiş cihaz = anakartı sadece gerçek harici her şey değişmiş olabilir git o paraya 2. El s10 fln al yada Tr se2 belki temiz gelirse x

2.el temiz = sadece kozmetik kusur belki hatasız da olur orijinal cihaz

Yenilenmiş cihaz = anakartı sadece gerçek harici her şey değişmiş olabilir git o paraya 2. El s10 fln al yada Tr se2 belki temiz gelirse x
Yenilenmiş tercih etme sebebim telefona bir şey olursa garantisi olduğu için degiştilebilme imkanım olduğu için tercih ediyorum ikinci el de garanti yok.

Redmi serisi yazılımsal olarak kötü oluyor hocam genelde. 0 olup biraz kaliteli ve iyi bir yazılım derseniz tek o var maalesef. Yoksa dediğin gihi işlemci biraz sıkıntılı.
Redmi 14c alınır mı??

Yenilenmiş daha güvensiz. Yurtdışı cihaz da bakabilirsin.
Yenilenmiş telefonlarda garanti oluyor o yüzden tercih ediyorum ikinci elde garanti yok.

Redmi 12 alınır mı? pupg kaç FPS verir?
Redmiye bulasmayin bence ben suan redmi 10 kullaniyor eski bir model oldugunun farkindayim ama oyun oynatmaz,aşırı ısınıyor kamera idare eder annemde redmi 12 var o bile kasıyor özellikle işletim sistemi aşırı kötü kendi uygulamasinda bile reklam çıkıyor

Redmiye bulasmayin bence ben suan redmi 10 kullaniyor eski bir model oldugunun farkindayim ama oyun oynatmaz,aşırı ısınıyor kamera idare eder annemde redmi 12 var o bile kasıyor özellikle işletim sistemi aşırı kötü kendi uygulamasinda bile reklam çıkıyor
Bütçe ye uygun öneriniz varmı?

Yenilenmiş tercih etme sebebim telefona bir şey olursa garantisi olduğu için degiştilebilme imkanım olduğu için tercih ediyorum ikinci el de garanti yok.

Redmi 14c alınır mı??

Yenilenmiş telefonlarda garanti oluyor o yüzden tercih ediyorum ikinci elde garanti yok.
Ekran hariç farkları yok hocam. Samsung 60 redmi 120hz. Ama samsungda yazılımdan kazanıyor. Ben samsung a06 öneririm. İşlemcileri aynı perfonmansi veriyor.

Redmi 14c alınır mı??

Param güvende ile al eğer değişik ise cihaz iade edersin ve yenilenmiş cihaz satan mağazalara o kadar da güvenme

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,152,870
Üyeler
183,350
Son üye
wryn2
Geri