Yıldırım_1
80+
- Reaksiyon skoru
- 30
- Bütçe
- 6750
Redmi 12 alınır mı? pupg kaç FPS verir?
Uzak durun. Bu bütçede 2. el eski amiral gemisi telefon bakın.Redmi 12 alınır mı? pupg kaç FPS verir?
Redmi note 10s alınır mı? 128/6 yenilenmiş olarak?Uzak durun. Bu bütçede 2. el eski amiral gemisi telefon bakın.
düz modeller kotu oluyor pro modellere bakın mesela redmi note 13 pro 4g pubg mobil 60 fps getirdi artık 45 fpslerde 60 fps yaniRedmi 12 alınır mı? pupg kaç FPS verir?
Öneriniz varmı yenilenmiş olarakdüz modeller kotu oluyor pro modellere bakın mesela redmi note 13 pro 4g pubg mobil 60 fps getirdi artık 45 fpslerde 60 fps yani
Yenilenmis tel alinmaz ikinci el bakÖneriniz varmı yenilenmiş olarak
İkinci el bakmıyorum yenilenmiş öneriniz varmı?Yenilenmis tel alinmaz ikinci el bak
Kötü bir telefonmu pupg de düşük ayarlarda 45 FPS verse yeter?Uzak durun. Bu bütçede 2. el eski amiral gemisi telefon bakın.
70 derece görürsünüz.Kötü bir telefonmu pupg de düşük ayarlarda 45 FPS verse yeter?
Öneriniz varmı 6750 TL lik bütçe ile yenilenmiş?70 derece görürsünüz.
Bütçeye uygun öneriniz varmı?Düz 12 ner kötü. note 12 pro 4g kullanıyorum günlük kullanım için ideal. pubg 45fps çok zor.
benim kardeşim kullandı 12 ve memnundu sen ne tarz bir telefon istiyorsun?Redmi 12 alınır mı? pupg kaç FPS verir?
Yenilenmiş cihazlar 2. el zaten. Ama ne geleceği belli olmuyor çoğuna yan sanayi parçalar takılmış. 2. elde temiz telefon bakın.Öneriniz varmı 6750 TL lik bütçe ile yenilenmiş?