Redmi 9T kasma sorunu

Sakurajima Mai

80+ Silver
Reaksiyon skoru
641
Bu telefonu yeni aldım daha dün elime ulaştı ve geldiği zamandan beri kasma var güncellemeleri yaparsam belki düzelir dedim ama daha da kötüleşti ve niyeyse şimdi bu konuyu açarken akıcılığı arttı bu telefon benimle dalga mı geçiyor?:/ Bu telefonu aldığıma pişman oldum alan herkes kasmasından şikayetçi, peki bu kasma sorunu nasıl çözülebilir?

sıfırla istersen ben de işe yaramışta hatta ben de youtube videoları kasıyodu o sürüm onemli bide eski sürümlerde daha iyi çalısıyomuş 12.0.5 gibi bi şeydi sanırsam

Bu telefonu yeni aldım daha dün elime ulaştı ve geldiği zamandan beri kasma var güncellemeleri yaparsam belki düzelir dedim ama daha da kötüleşti ve niyeyse şimdi bu konuyu açarken akıcılığı arttı bu telefon benimle dalga mı geçiyor?:/ Bu telefonu aldığıma pişman oldum alan herkes kasmasından şikayetçi, peki bu kasma sorunu nasıl çözülebilir?
İşlemci biraz problem

İşlemci biraz problem
Neden ki
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

İşlemci biraz problem
Bu kutusu açılmış telefon daha iade alınmaz da herhalde değil mi

MIUI 13e geçirdikten sonra hiç olmadığı kadar fazla kasmaya başladı yarım saat içerisinde akıcılaşdı, süper bir akıcılık yok ama kasma pek kalmadı inşallah hep böyle kalır.

Son düzenleme:
Neden ki

Bu kutusu açılmış telefon daha iade alınmaz da herhalde değil mi

MIUI 13e geçirdikten sonra hiç olmadığı kadar fazla kasmaya başladı yarım saat içerisinde akıcılaşdı, süper bir akıcılık yok ama kasma pek kalmadı inşallah hep böyle kalır.
dostum tr cihazı değilse cihaz endonezya romu kur rahatına bak ben yurt içi garantisi bitik cihaza yurt dışı cihaza ilk endonezya romu kuruyorum çok stabil rom google'nin saçma sapan eklentileri vs yok.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,165,007
Üyeler
185,015
Son üye
Coolguy4u
Geri