Neler Yeni

Redmi Buds 6 Lite ses gecikmesi

Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Abuzer Kuşçu
Uzun süredir kullanıyorum, her özelliğiyle inanılmaz bir kulaklık. Gayet güzel gürültü engelleme özelliği de oldukça işlevli ve şarjı da çok iyi gidiyor. Fakat kulaklıkta, özellikle oyunlarda, inanılmaz ciddi ses gecikmesi oluyor; 3 hatta 4 saniyeye kadar ses geç gelebiliyor. Diğer platformlarda ise (YouTube vs.) 1 saniye veya daha az bir ses gecikmesi var. Sadece bende mi var bilemiyorum, kulaklığı kullanan biri aydınlatabilir mi? Böyle sorunlar yaşayan var mı? Kulaklık sanırım yeni çıkmış ve böyle sorunlar olabileceği için geri iade etmedim. Yeni çıkan şeylerde böyle sorunlar olabilir diye yazılım güncellemesiyle çözerler diye düşündüm. Yaklaşık 7-8 aydır elimde. Sizce iade etmeli miyim? Bu arada genelde böyle ses gecikmesiyle ilgili çok bir çözüm yok; hatta böyle bir sorun da çok yaygın değil. Çünkü internette araştırdım, bu sorunla ilgili çok bir çözüm yok. Ben tüm çözümleri denedim, kulaklıkları sıfırladım ama maalesef olmadı. Kullanan varsa böyle bir sorun yaşıyor mu, bana bilgi verebilir mi? Ve sizce kulaklığı iade etmeli miyim?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,051,059
Üyeler
166,871
Son üye
Bünyamin Emr kaya
Top Bottom