Neler Yeni

redmi note 10 PRO vs a52 hsngisi daha iyi ve neden

Selim5361

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
34
İsim
Yavuz Selim Sağlam
redmi note 10 pro vs a52 hsngisi daha iyi ve neden doğruyu söylemek gerekirse ben a52 ye pek yakın bakmıyorum samsung u çok sevmiyorum çünkü hangisi daha iyi aradaki fiyat farkına göre ama realme 7 pro felan demeyin

Son düzenleme:

Aware

80+ Silver
Oyun amaçlı ise 9 s in işlemcisi 10 dan daha iyiydi.
@Evil Belief

HoYeon Jung

80+ Gold
Redmi Note 10 daha düşük. Kamera falan daha düşük kalıyor. Burada marka takıntılığı yapma derim, Samsung A52 al.

Selim5361

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
34
İsim
Yavuz Selim Sağlam
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Redmi Note 10 daha düşük. Kamera falan daha düşük kalıyor. Burada marka takıntılığı yapma derim, Samsung A52 al.
usta pardon yanlış yazmışım redmi, note 10 pro yu kasteddim
Mesaj otomatik birleştirildi:

Aldın mı? Ayrıca kaç TL'ye aldın Redmi Note 10'u?
hyr onu almak istiyodum ondan

yani redmi note 10 pro vs a52 hangisi daha iyi
Aldın mı? Ayrıca kaç TL'ye aldın Redmi Note 10'u?

Son düzenleme:

HoYeon Jung

80+ Gold
usta pardon yanlış yazmışım redmi, note 10 pro yu kasteddim

hyr onu almak istiyodum ondan

yani redmi note 10 pro vs a52 hangisi daha iyi
Ne yapacaksın? Kameraya önem veriyorsan A52 al.

1IFA

80+
Dostum A52 al gerçekten çok güzel telefon 4K30FPS ve FHD60FPS video imkanı sunuyor ayrıca oyun performansı pek kötü değil pubg keyifle oynuyorum

Evil Belief

80+ Platinum
En İyi Cevap
10
Başlıkta hata olmuş, yukarıdaki mesajları okuyunca anlaşılıyor.

Redmi Note 10 Pro ile Samsung A52 arasında sadece yazılım stabilitesi ve güncelleme desteği yönüyle bile A52 öne geçer. Ayrıca kağıt üstünde Redmi Note 10 Pro'nun kamerası 108 MP waoooooow deseniz bile A52'nin kamerası daha iyi. OIS ve kamera yazılımı avantajını da unutmamak lazım. Xiaomi kamera yazılımını beceremiyor. GCam yüklenince aslında sensörün ne kadar iyi bir potansiyele sahip olduğunu anlıyorsunuz.

Samsung'u sevmiyorum demişsiniz de eski Exynos'lu TouchWiz arayüzlü Samsung'lar yüzünden bu ön yargıya sahipseniz köprünün altından çok sular aktı.

Selim5361

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
34
İsim
Yavuz Selim Sağlam

Redmi Note 10 Pro ile Samsung A52 arasında sadece yazılım stabilitesi ve güncelleme desteği yönüyle bile A52 öne geçer. Ayrıca kağıt üstünde Redmi Note 10 Pro'nun kamerası 108 MP waoooooow deseniz bile A52'nin kamerası daha iyi. OIS ve kamera yazılımı avantajını da unutmamak lazım. Xiaomi kamera yazılımını beceremiyor. GCam yüklenince aslında sensörün ne kadar iyi bir potansiyele sahip olduğunu anlıyorsunuz.

Samsung'u sevmiyorum demişsiniz de eski Exynos'lu TouchWiz arayüzlü Samsung'lar yüzünden bu ön yargıya sahipseniz köprünün altından çok sular aktı.
çok fena laf soktun :ROFLMAO: (y)

Dostum A52 al gerçekten çok güzel telefon 4K30FPS ve FHD60FPS video imkanı sunuyor ayrıca oyun performansı pek kötü değil PUBG keyifle oynuyorum
ben daha çok gündelik kullanım için yani oyunda tabi oynıcam ama oynadığımdada performans almak istiyorum kasmıcak yani kısacası a52 mi alıyım

bieşey diyecem kıyaslama sitelerin de redmi note 10 pro öne geçiyor ama galiba son kullanıcı olarak a52 geçiyor galiba dimi

1IFA

80+
çok fena laf soktun :ROFLMAO: (y)

ben daha çok gündelik kullanım için yani oyunda tabi oynıcam ama oynadığımdada performans almak istiyorum kasmıcak yani kısacası a52 mi alıyım

bieşey diyecem kıyaslama sitelerin de redmi note 10 pro öne geçiyor ama galiba son kullanıcı olarak a52 geçiyor galiba dimi
Hocam a52 al pişman olmazsın

Selim5361

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
34
İsim
Yavuz Selim Sağlam
Peki kıyaslama sitelerinde note 10 pro diyorlar bu doğru birde pubg de felan sorun çıkarırımi a52

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,042,184
Üyeler
165,301
Son üye
Doomms
Top Bottom