Neler Yeni

Redmi Note 10s alınır mı?

Qytmix

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
23
İsim
Muhammed Enes Karaş
Hocam bende m23 var ona da bir bak derim eğer odak noktan işlemciyse m23 daha mantıklı kaçıyor ama kamerası iyi değil. bu telefon hakkında merak ettiğin bir konu olursa çekinmeden sorabilirsin.
Knk ekran cidden çok mu kötü ve ramin 4 olması farkettiriyomu

selamlargençler

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
768
İsim
:(

Ysuflix

80+ Gold
ben kasım 2021den beri kullanıyorum miui arayüzü güzel ama ulan bi şirket normal android yazılımına neden reklam koyar müziğe giriyorum reklam temizliğe giriyorum reklam heryerde reklam var performansından memnunum ama kamerası güzel değil. sürekli instadan atıyor keşke almasaydım diyorum genel anlamda. az daha katıp ip x alırdım 2. elden

Necromancerr

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,586
İsim
Emre
Discord
necromancerr
Knk wild rift veya PUBG oynuyon mu
wild rift birkaç kez oynadım 60 fps oynatıyor güzel olarak pubg oynamadım pili uzun süreler gidebiliyor okulda telefon full açık neredeyse parlaklığı fullde kullanmayın ama ekranı yakabilirsiniz bilginiz olsun
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ama ısınma sorunu?
hocam güncellemeye göre değişiyor ilk miui 13 e geçtiğimde ısınıyordu telefon sonrasında ikinci güncellemede düzeltildi şuan ısınmıyor mesela

Qytmix

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
23
İsim
Muhammed Enes Karaş
wild rift birkaç kez oynadım 60 fps oynatıyor güzel olarak PUBG oynamadım pili uzun süreler gidebiliyor okulda telefon full açık neredeyse parlaklığı fullde kullanmayın ama ekranı yakabilirsiniz bilginiz olsun
Mesaj otomatik birleştirildi:

hocam güncellemeye göre değişiyor ilk miui 13 e geçtiğimde ısınıyordu telefon sonrasında ikinci güncellemede düzeltildi şuan ısınmıyor mesela
Ekran niye yansinki

SRLİH

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
SALİH ÇALIŞKAN
Xiaomi note 10s alınır mı. Veya bu fiyata başka telefon önerisi yazarmisiniz .
Alınır ama pubg tarzı oyunlarda ısındığı için kasmalar oluyor o yüzden telefon soğutucusu almanı öneririm.
Kameraya önem veriyorsan seni üzebilir

Son düzenleme:

Qytmix

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
23
İsim
Muhammed Enes Karaş
Alınır ama PUBG tarzı oyunlarda ısındığı için kasmalar oluyor o yüzden telefon soğutucusu almanı öneririm.
Kameraya önem veriyorsan seni üzebilir
M23 5g alsam daha iyi olurmu

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,969
Üyeler
164,758
Son üye
77acrep77
Top Bottom